ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Deadpool 2 Soon!

Deadpool 2 Soon!

Με ακόμα μία νέα Ταινία να συμπληρώσει τη σειρά των Deadpool έρχεται το Dedpool 2!


Τι κι αν σας λέγαμε πως έρχεται το Deadpool 2?!? Δεν θα μπορούμε να αποφασίσουμε αν είμαστε ενθουσιασμένοι βλέποντας τον Josh Brolin ενάντια στον Ryan Reynolds, ανακαλύπτοντας το τι συνέβη με εκείνον τον κατακακόμοιρο, ή απλώς που για άλλη μια φορά θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια με τις αξέχαστες ατάκες του!?


 Αλλά αρκετά με αυτά. Το νέο trailer της ταινίας έχει έρθει, και πριν βγάλετε το πόρισμα, σας υποσχόμαστε πως όσο τρελό  κι αν φαίνεται το Trailer, Ναι! είναι το Original!





Άν τίποτα από αυτά δεν σας πείθει, εδώ είναι η επίσημη σύνοψη από τη Fox, η οποία εξίσου  δεν βγάζει και πολύ νόημα.

Αφού επέζησε μια σχεδόν μοιραία βομβιστική επίθεση, ένας παραμορφωμένος Μπουφετζής (Wade Wilson) αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν του Mayberry, μαθαίνοντας πώς να κατακτήσει την χαμένη αίσθηση γεύσης του. Ψάχνοντας λοιπόν  πώς να ξανακερδίσει το νόημα της ζωής του,ο Wade πρέπει να πολεμήσει τους νίντζα, τους yakuza και ένα μάτσο σεξουαλικά επιθετικών ατόμων. Καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τη σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της αναζήτησης νέων περιπετειών, και πάν'απ όλα κερδίζοντας τον πολυπόθητο τίτλο "Κούπα καφέ από τον καλύτερο εραστή του κόσμου".


Επιστρέφοντας παράλληλα με τον ερεθισμένο εαυτό του Reynolds θα είναι Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller και Leslie Uggams. Ο Colossus (Stefan Kapicic) και ο Dopinder (Karan Soni) είναι επίσης πίσω. Οι συνάδελφοι του Brolin περιλαμβανομένου τους Julian Dennison του Hunt For The Wilderpeople, τον Zazie Beetz της Ατλάντα και τον Eddie Marsan. 


Το Deadpool 2 σκηνοθετείται από τον John Wick και τον David Leitch του Atomic Blonde και θα καταπλήξει τις κινηματογραφικές αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου την 1η Ιουνίου 2018.




Γράφει για την larisacitynews.gr
Marios Lou





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια