ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Diamond Plus: Λάμψτε στις γιορτές με το μυστικό των Star του Hollywood !

Diamond Plus: Λάμψτε στις γιορτές με το μυστικό των Star του Hollywood !



Εχετε προσέξει ότι τον τελευταίο καιρό πολλές celebrities ξένες και Ελληνίδες, κάποιες από αυτές με καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, βγαίνουν πιο λαμπερές στο φακό; Όχι αυτό δεν οφείλεται στο botox, αφού η υπερβολική χρήση της ουσίας φέρνει αντίθετα αποτελέσματα...


Το μυστικό τους είναι η νέα κορυφαία θεραπεία δερμοαπόξυσης και δερμοαναγέννησης με διαμάντι (ναι... κανονικό διαμάντι) DIAMOND PLUS που εφαρμόζεται και στη Λάρισα στην Diamond Clinic με μεγάλη επιτυχία.


Ο λόγος που οι διάσημες (αλλά και πολλοί διάσημοι Έλληνες, αφού απευθύνεται και σε άντρες) έχουν αγαπήσει τη θεραπεία DIAMOND PLUS είναι ότι δεν πονάει καθόλου -αντίθετα η αίσθηση είναι, λένε, πολύ ευχάριστη- κρατάει ελάχιστο χρόνο, δεν κοστίζει ακριβά και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό!




Η εν λόγω θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής και στο Hollywood, με τη διάσημο ηθοποιό Mila Kunis να δηλώνει κυριολεκτικά "εξαρτημένη" από αυτή.



Είναι μια θεραπεία που κάνουν όλοι οι star του Hollywood.


Το διαμάντι είναι πολύτιμο, φημίζεται για την αντοχή του και την λάμψη του και συμβολίζει τη δύναμη και την αυθεντικότητα. Είναι η θεραπεία που αυξάνει την ελαστίνη του δέρματος, το κολλαγόνο, λειαίνει τις ρυτίδες και μειώνει τις πανάδες. Έτσι έχουμε ένα πρόσωπο, λαμπερό, λείο και νεανικό. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



Εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.



  • ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Δερμοαπόξεση με διαμάντια, αφαιρεί ανώδυνα εξωτερικές στιβάδες, πανάδες, στίγματα, κηλίδες, ουλές, ακμή και σημάδια γήρανσης. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας μεταξένια υφή.


  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πρωτοποριακή θεραπεία δερμοαναγέννησης με κεφαλές διαμαντιών (υαλουρονικό, lifting,Vita C)


  • ΑΙΣΘΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Μεταξένια υφή, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.


  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
Κάθε συνεδρία διαρκεί 60′ και η προτεινόμενη συχνότητα είναι μία φορά την εβδομάδα.



Εφαρμογή σε: Γυναίκες & ΆντρεςΠεριοχή Πρόσωπο, Λαιμό & Ντεκολτέ










Στη Λάρισα θα το βρείτε στην Diamond Clinic

Ένα οργανωμένο ινστιτούτο στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής σας περιμένει στο κέντρο της Λάρισας, για να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφοι, πιο ελκυστικοί, πιο υγιείς και ευτυχισμένοι!


Το ινστιτούτο ομορφιάς Diamond Clinic απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να τον βλέπουν όμορφο.


Οι άνθρωποι του Diamond Clinic αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με υπευθυνότητα, σας υποδέχονται στον υπέροχο και ζεστό χώρο τους για δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες . Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού και με την εμπειρία τους στο χώρο της κοσμητικής αισθητικής θα σας βοηθήσουν με θέματα που αφορούν στην εμφάνισή σας. 




ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Το Diamond Clinic σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το καταρτημένο προσωπικό του Diamond Clinic θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την θεραπεία DIAMOND PLUS.


Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο Diamond Clinic!








ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κούμα 17 (3ος όροφος), Λάρισα 
Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2411 117794 & 2411 103173 

Δευτέρα - Παρασκευή 
10:00 - 20:00 

Instagram: diamondclinicla







Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel




« Προηγουμενο
Επομενο »