ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Λυκειάρχης των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου Νίκος Ηλιόπουλος

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Λυκειάρχης των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου Νίκος Ηλιόπουλος


«Έφυγε» από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου Νίκος Ηλιόπουλος σε ηλικία 61 ετών. Στην θλίψη βυθίστηκαν μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 15.30 από τον Ι.Ν των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του και τις δύο κόρες του.


Λόγω πένθους για την απώλεια του Λυκειάρχου Νίκου Ηλιοπούλου, δεν θα διενεργηθεί η επικοινωνία με τους γονείς σήμερα 9/11 το απόγευμα. Η ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Σιώμου προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μετατίθεται για την Πέμπτη 16/11 στις 5:45 μ.μ.


Αύριο Παρασκευή 10/11 δεν θα λειτουργήσει μόνο το Λύκειο Μ. Ράπτου. Ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο θα λειτουργήσουν κανονικά. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 10/11 στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης στις 3:30 μ.μ.


Σε ανακοίνωσή τους τα εκπαιδευτήρια Ράπτου αναφέρουν:


«Εις το επανιδείν, ακριβέ μας συνεργάτη

Ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο πολύτιμος Διευθυντής του Λυκείου Μ. Ράπτου και άξιος καθηγητής χημείας, εκοιμήθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9/11/2017.

Υπήρξε άξιος συνεργάτης μας επί 17 συναπτά έτη. Γεννημένος στον Ασπρόπυργο από οικογένεια βιοπαλαιστών, ο Νίκος σπούδασε χημικός και αγωνίστηκε στο στίβο της διδασκαλίας από νωρίς, πρώτα σε Φροντιστήρια και στη συνέχεια στην Ιδιωτική εκπαίδευση.

Υπήρξε σπάνιος εκπαιδευτικός. Αγαπούσε και νοιαζόταν για το κάθε παιδί ξεχωριστά και έδινε τον εαυτό του στη σωστή προετοιμασία και την ανανέωση των γνώσεών του.





Τον διέκρινε πάντοτε η παρρησία προς όλους, διευθυντές, συναδέλφους και μαθητές. Στα υπηρεσιακά ζητήματα ήταν πάντοτε ευγενής, δίκαιος και σώφρων.

Ως οικογενειάρχης διακρινόταν για την αγάπη που τον συνέδεε με τη σύζυγό του Πόπη, με την οποία διέτρεξαν 41 χρόνια κοινού βίου. Μας εντυπωσίαζε πάντοτε η αφιέρωση και η τρυφερότητα με την οποία μιλούσε για τη σύντροφο της ζωής του, την καλύτερή του φίλη και μητέρα των δύο πολυαγαπημένων του θυγατέρων, που σήμερα σταδιοδρομούν πετυχημένα στην κοινωνία, η μία στη Λάρισα και η άλλη στο εξωτερικό.

Η διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου, οι συνάδελφοί του, οι μαθητές του και οι γονείς τους θα δώσουμε αύριο το παρών στην εξόδιο ακολουθία για τον αγαπημένο μας Νίκο, που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (23ης Οκτωβρίου και Θεοτοκοπούλου) στις 3:30 μ.μ.

Αύριο το Λύκειο Μ. Ράπτου δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους. Η εκδήλωση με τον κ. Κωνσταντίνο Σιώμο αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στις 5:45 μ.μ.»





Πηγή: www.larissanet.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια