ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Εγκρίθηκε το κονδύλι για τα έργα αναδόμησης του γηπέδου Φιλιππούπολης !

Εγκρίθηκε το κονδύλι για τα έργα αναδόμησης του γηπέδου Φιλιππούπολης !


Εγκρίθηκε την Τετάρτη (08/11) από την Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας το κόστος του έργου αναδόμησης του γηπέδου Φιλιππούπολης, μαζί με άλλα δυό σημαντικά έργα στον Νομό Λάρισας.


Έτσι τώρα το ..."μπαλάκι" πέφτει στην διαδικασία δημοπράτησης του εν λόγω έργου και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, ώστε σύντομα, ίσως και αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να επιστρέψει ο Απόλλωνας στην φυσική του έδρα που αποτελεί, πηγή δύναμης γι αυτόν.





Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:


Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης για αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:
  • Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΧΑΛΚΗΣ – ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ», Προϋπολογισμού: 150.000,00€
  • Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ», Προϋπολογισμού: 100.000,00€
  • Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ», Προϋπολογισμού: 150.000,00€




Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, όπως φυσικά και ο Ερασιτέχνης νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για την ευαισθητοποίηση που έδειξε γι άλλη μια φορά, σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο μας.





Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια