ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Εκδρομή των μελών του Ε' ΚΑΠΗ Λάρισας στα Μετέωρα

Εκδρομή των μελών του Ε' ΚΑΠΗ Λάρισας στα Μετέωρα



Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 50 μέλη του Ε΄ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποίησαν την τέταρτη δωρεάν εκδρομή για το 2017 στα Μετέωρα, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.


Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας, που είναι χτισμένη δίπλα στο σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων. Εκεί απόλαυσαν τον πρωϊνό καφέ τους και στη συνέχεια διέσχισαν μια υπέροχη διαδρομή που οδηγεί στα θεόρατα βράχια των Μετεώρων,τα οποία δεσπόζουν επιβλητικά μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Επισκέφτηκαν την ιστορική μονή του Αγ. Στεφάνου, που βρίσκεται στην άκρη ενός απόμακρου βράχου και είναι γνωστή γιατί σ΄αυτή υπάρχει η τίμια Κάρα του Αγ. Χαραλάμπους. Είναι η πιο εύκολη πρόσβαση σε όλο το μοναστικό συγκρότημα των Αγ.Μετεώρων.Οι ηλικιωμένοι προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν στη μονή από τις μοναχές που τη συντηρούν, οι οποίες τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη φιλοξενία.


Μετά το μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής , έκαναν μια τελευταία στάση στην πόλη των Τρικάλων που διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, παραπόταμο του Πηνειού.


Η επιστροφή στη Λάρισα έγινε αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις.



Την εκδρομή συνόδευσαν η κοινωνική λειτουργός Κωστοπούλου Δήμητρα και η νοσηλεύτρια Κακούσιου Κατερίνα.




Newsroom larisacitynews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια