ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Η Λάρισα "έχει Ταλέντο": Εντυπωσίασε η DFT Parkour Team στη σκηνή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και πέρασε στην επόμενη φάση ! (VIDEO)

Η Λάρισα "έχει Ταλέντο": Εντυπωσίασε η DFT Parkour Team στη σκηνή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και πέρασε στην επόμενη φάση ! (VIDEO)



Ο λόγος για τους DFT Parkour Team, μια ομάδα Λαρισαίων παιδιών η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο είδος τους και έχει πάρει μέρος σε πολλά μεγάλα events ανά την χώρα.


Εμπνευστής της ομάδας είναι ο Κοσμάς Καφές που ασχολείται πάνω από 8 χρόνια με το Parkour δημιουργώντας στις μέρες μας ένα εξαιρετικό σύνολο από ταλαντούχα παιδιά με πολλές δυνατότητες.


Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, και μετά την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από το show, διδάσκει σε παιδιά όλων των ηλικιών της πόλης μας τα μυστικά αυτού του ιδιαίτερου αθλήματος.

Η παρουσία τους στην πρώτη φάση του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" ήταν καταιγιστική κάνοντας τους κριτές να κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια παίρνοντας φυσικά τις 3 θετικές τους απαντήσεις για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.





Χθες βράδυ τους είδαμε για δεύτερη φορά.

Οι DFT PARKOUR εμφανίστηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν τους κριτές με το πρόγραμμά τους και τις δύσκολες ¨ακροβατικές" ασκήσεις τους. Στο τέλος της εκπομπής ήρθε και η δικαίωση της προσπάθειας με τους κριτές να τους προκρίνουν στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχει ταλέντο». Μόλις ολοκληρωθεί η φάση των JUDGE CUTS, θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί και ο τελικός.





Η ομάδα αποτελείται από τους : 
  • Κοσμάς Καφές, 
  • Αθανάσιος Μάρκος, 
  • Στέφανος Γκαμζέλας, 
  • Θεόδωρος Συνάπαλος, 
  • Γιώργο Παπανικολάου και 
  • Κωνσταντίνος Μπληζιώτης.



Απολαύστε τους στο video...














Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια