ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η γενική δοκιμή της ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η γενική δοκιμή της ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 5 Νοεμβρίου, η γενική δοκιμή της ψηφοφορίας για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς. 


Ο Νίκος Αλιβιζάτος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της δοκιμής που πραγματοποιήθηκε εν όψει της επόμενης Κυριακής 12 Νοεμβρίου, όπου και θα στηθούν οι κάλπες για τον Α' γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.


Από το γραφείο του καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


H σημερινή γενική δοκιμή της ψηφοφορίας για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Άνοιξε το 85% των Εκλογικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και 4000 περίπου εθελοντών για τη στελέχωση των Εφορευτικών Επιτροπών. Δοκιμάστηκαν με επιτυχία σενάρια κρίσης. Αν ληφθεί υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, αρκούσε να ανοίξει το 40% των Εκλογικών Κέντρων για να θεωρηθεί επιτυχής η γενική δοκιμή, η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε μας γεμίζει αισιοδοξία για την επιτυχία του εγχειρήματος

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2017





Να σημειωθεί ότι ο Α' γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα της Κεντροαριστεράς θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ενώ ο Β' γύρος θα διενεργηθεί στις 19 Νοεμβρίου.







Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια