ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας δίπλα στους Λαρισαίους μαθητές

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας δίπλα στους Λαρισαίους μαθητές


Συνάντηση με τη διεύθυνση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας είχε χθες εκ μέρους της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, το στέλεχος του τμήματος Επικοινωνίας, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, Χρήστος Τσούμαρης, προκειμένου να ξεκινήσουν προεργασίες για την οργανωμένη επίσκεψη εκεί αντιπροσωπείας και του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, στο πλαίσιο δράσης με την συμμετοχή μαθητών, που θα αναφέρεται στην αντιμετώπιση κάθε είδους φαινομένου βίας στα γήπεδα. 



Με την ευκαιρία, η ΠΑΕ Απόλλων παρέδωσε στον υποδιευθυντή κ. Κων/νο Ντιντή, 300 προσκλήσεις του προσεχούς αγώνα με την Βέροια, για τα παιδιά 4ης, 5ης και 6ης τάξης, δεδομένου ότι μιλάμε για το πολυπληθέστερο δημοτικό σχολείο της χώρας, με δύναμη μεγαλύτερη των 580 μαθητών, το οποίο μάλιστα τυγχάνει να εδρεύει στην συνοικία της Φιλιππούπολης, όπου βρίσκεται και η ιστορική έδρα του συλλόγου. 



Εξάλλου, επισημαίνεται ότι την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, ο Απόλλων Λάρισας δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του σε επίπεδο Football League και θα ‘ναι χαρά και τιμή για παράγοντες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, η παρουσία στις κερκίδες όλων των φιλάθλων της Λάρισας, το ποδόσφαιρο της οποίας φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν επάξια σε όλα τα επίπεδα.








Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια