ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ημερίδα για τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών της Θεσσαλίας στη Λάρισα

Ημερίδα για τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών της Θεσσαλίας στη Λάρισα


Στο πλαίσιο επιμόρφωσης που πραγματοποιεί η ΠΟΙΚΞΓ για όλα τα μέλη της, Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, θα συναντηθούμε τέσσερις τοπικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας με στόχο τη συνδικαλιστική, φορολογική & εκπαιδευτική (portfolio) ενημέρωση στις πρόσφατες εξελίξεις του κλάδου μας. Προσκαλούμε λοιπόν τα μέλη μας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στην πινακοθήκη Λάρισας. Στην έναρξη της ημερίδας θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο από την Μάρεα Λαουτάρη, Life & Business Coach.




Πρόγραμμα

  • 16.30 - 17.00 Εγγραφές
  • 17.00 - 19.00 Σεμινάριο με θέμα: "Τα 3 κλειδιά της Δύναμής μου" και ομιλήτρια την Life & Business Coach, Μάρεα Λαουτάρη
  • Στις 19.00 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Βασίλης Κροντήρης και o Γεν. Γραμματέας κος Σόλων Ευαγγελόπουλος θα κάνουν εισήγηση με την ενημέρωση των θεμάτων του κλάδου και θα δεχθούν ερωτήσεις από τους συναδέλφους σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του κ.ξ.γ.




Ο Ιάκωβος Γκούμας Chief executive officer της CompuTax, θα ενημερώσει για φοροτεχνικά και φορολογικά θέματα που αφορούν τον κλάδο των κ.ξ.γ.


Σας περιμένουμε όλους!

Ο πρόεδρος Καρδίτσας Σόλων Ευαγγελόπουλος
Ο πρόεδρος Μαγνησίας Κώστας Γιαβάρας
Η πρόεδρος Τρικκαίων Λήδα Παπαδημητρίου
Η πρόεδρος Λάρισας Πόπη Ρεβήσιου



Σημείωση: Την παραπάνω εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, μη μέλη (Αδειοδοτημένα κέντρα από τον ΕΟΠΠΕΠ) και να έχουν την ευκαιρία εγγραφής τους στο σύλλογο PALSO της περιοχής τους.










Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια