ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ιατρικό λάθος λίγο έλειψε να αφήσει ανάπηρη νεαρή Λαρισαία σε Ιδιωτική Κλινική !

Ιατρικό λάθος λίγο έλειψε να αφήσει ανάπηρη νεαρή Λαρισαία σε Ιδιωτική Κλινική !


Ενα σοβαρό ιατρικό λάθος, λίγο έλειψε να κοστίσει πανάκριβα, όταν νεαρή Λαρισαία, σε μια επέμβαση… «ρουτίνας», κινδύνεψε να μείνει ανάπηρη.


Ο εφιάλτης για την Λαρισαία ξεκίνησε, όταν εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της πόλης προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εμφάνιση κιρσού στο δεξί της πόδι. Ο γνωστός Λαρισαίος αγγειοχειρούργος γιατρός της είχε προτείνει την αντιμετώπιση του προβλήματος με χειρουργική επέμβαση, και έτσι η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στο χειρουργείο.


Αμέσως μετά την επέμβαση όμως, και μόλις η κοπέλα συνήλθε από τη νάρκωση, δεν μπορούσε να αισθανθεί το πόδι της. Έντρομοι, οι συγγενείς, μα και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, μετέφεραν εσπευσμένα την Λαρισαία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως κατά τη διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός της είχε προκαλέσει πάρεση του περονιαίου νεύρου…


Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από κορυφαίο χειρουργό του Νοσοκομείου, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και τώρα η κοπέλα αναρρώνει, περιμένοντας να εκτιμηθεί πλήρως η ζημία που προκλήθηκε αλλά και να σταθεί πάλι στα πόδια της.


Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.





Πηγή: www.larissanet.gr (Λ.Π.)






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια