ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

"Μαλλιά κουβάρια" στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας για το "Πάρκο των Ευχών"

"Μαλλιά κουβάρια" στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας για το "Πάρκο των Ευχών"


«Πιαστείτε χέρι – χέρι και πάτε στον Εισαγγελέα» δήλωσε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος Λαρισαίων απευθυνόμενος προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συνυπέγραψαν την ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορούσαν τον δήμαρχο για αδιαφανείς χειρισμούς. 


Ο κ. Καλογιάννης έκανε λόγο για χυδαιότητα και δεν πήρε πίσω τα λόγια του, παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των παρατάξεων που συνυπέγραφαν την ανακοίνωση.


Ο δήμαρχος μάλιστα είχε μια ιδιαίτερα έντονη αντιπαράθεση με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Καραλαριώτου, την οποία «φωτογράφισε» μάλιστα ως τον συντάκτη της ανακοίνωσης που προσυπέγραψαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας. Ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε ότι όλες οι διαδικασίες είναι απόλυτα νόμιμες και σε όλα τα επίπεδα και ότι η πόλη έχει αγκαλιάσει το όλο εγχείρημα. Κατηγόρησε μάλιστα την κ. Καραλαριώτου ότι η τακτική του σκληρού ροκ που έχει υιοθετήσει δεν της κατοχυρώνει την στήριξη της υποψηφιότητας της από τη ΝΔ, αφού κάποιοι της πριονίζουν το κλαδί που κάθεται. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για ύπουλα χτυπήματα που κάνουν ζημιά στην πόλη και υπενθύμισε στην κ. Καραλαριώτου ότι αντίστοιχο ύφος είχε και στο θέμα της AGROthessaly, την επιλογή καλλιτεχνικού διευθυντή στο «Θεσσαλικό», ενώ άφησε αιχμές κατά της κ Καραλαριώτου για το πόθεν έσχες της κατά τη διετία 2014-2015.


Από την πλευρά της η κ Καραλαριώτου, εξεμάνη, ζητώντας γραπτή απάντηση από τον δήμαρχο για τα όσα είπε αναφερόμενος στο πόθεν έσχες της, ενώ πρόσθεσε ότι η τοποθέτηση του δημάρχου προσβάλει βάναυσα τις υπόλοιπες παρατάξεις και τον κατηγόρησε ότι απώλεσε την ψυχραιμία του. Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κατηγόρησε για γκαιμπελική προπαγάνδα τον δήμαρχο.


Από την παράταξη Τζανακούλη, ο κ Καλαμπαλίκης ζήτησε από τον δήμαρχο να ανακαλέσει τα περί χυδαίοτητας, ενώ και ο κ. Ε. Νασιώκας ανέφερε από την πλευρά του ότι με την φράση χυδαιότητα, ο δήμαρχος δείχνει ότι δεν αντέχει την κριτική που είναι αναγκαία. Τέλος από την παράταξη του κ. Διαμάντου, ο οποίος απουσίαζε, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Κ. Ζιαζιά – Σουφλιά ζήτησε από τον δήμαρχο να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του.




Πηγή: www.ert.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια