ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Με ισοπαλία 1-1 πέρασε η ΑΕΛ από την Κέρκυρα

Με ισοπαλία 1-1 πέρασε η ΑΕΛ από την Κέρκυρα



Κέρκυρα και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στα Επτάνησα και έφτασαν τους 10 βαθμούς η κάθε μια, σε ισάριθμες αγωνιστικές της Super League.


Στον σημερινό αγώνα, η Κέρκυρα έψαχνε το τρίτο εντός έδρας τρίποντο τη φετινή σεζόν, προκειμένου να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Λάρισα ήθελε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Λεβαδειακού την προηγούμενη αγωνιστική.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Ιωάννου, Σοϊλέδη και Παμλίδη, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Μλάντεν Μπόζοβιτς. Ο Μαυροβούνιος διεθνής τερματοφύλακας δεν δέχθηκε γκολ ούτε στην προσπάθεια του Ντένις Επστάιν στο 29' και τέσσερα λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Λάρισα άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο δεξί πλασέ του φορμαρισμένου Σάντι Κρίζμαν, μετά από κάθετη πάσα του Μίλος Ντέλετιτς.


Στο 40ο λεπτό η Κέρκυρα κατάφερε να ισοφαρίσει, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πολύπειρου Γάλλου ακραίου αμυντικού και αρχηγού της, Ματιέ Γκομές, σε μια παράβαση την οποία υπέδειξε ο διαιτητής Ιωάννης Νεοφυτιάδης σε μαρκάρισμα του Νίκου Γκόλια πάνω στον Γιώργο Παμλίδη. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους «Φαίακες» να υπερέχουν στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, φτάνοντας κοντά στο 2-1 με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκομές στο 68', το οποίο πέρασε άουτ, αλλά χωρίς τελικά να τα καταφέρνουν.


Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τους δύο αντιπάλους να δείχνουν σε κάποιο βαθμό «συμβιβασμένοι» με την ισοπαλία και το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών Κέρκυρας και Λάρισας, οι οποίες έφτασαν τους 10 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ και παραμένουν στην τελευταία εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): 
Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης (31' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (68' Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (76' Μπάουμαν), Παμλίδης


Λάρισα (Φυντάνης): 
Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78' Λαγός), Κρίζμαν, Ναζλίδης (85' Περόνε)


Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας).






Πηγή: www.sdna.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια