ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Με Παπαρίζου και Σταν φωταγωγείται απόψε ο Βόλος (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με Παπαρίζου και Σταν φωταγωγείται απόψε ο Βόλος (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)


Εκδηλώσεις παρουσία της Έλενας Παπαρίζου και του Σταν


Μία …λαμπερή τελετή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και Χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην παραλία του Βόλου, υπόσχεται ο δήμος Βόλου, που ουσιαστικά απόψε στην παραλία, θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού «Χριστουγέννων 2017 – Πρωτοχρονιάς 2018».


Η Έλενα Παπαρίζου και ο δημοφιλής στη νεολαία Σταν, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι θα σημάνουν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου και θα αποκαλύψουν το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης (στον οποίο φέτος προστίθεται γύρω από το υψηλότερο δέντρο της Ελλάδος –σύμφωνα με τη δημοτική αρχή- το εντυπωσιακό εναέριο έλκηθρο και η «Σοκολατούπολη – Εργοστάσιο Σοκολάτας») σε μία τελετή που διοργανώνεται για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.



Η έναρξη της εκδήλωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 7 απόψε το απόγευμα στην παραλία όταν η Έλενα Παπαρίζου θα κατέβει από το αερόστατο σε σχήμα καρδιάς με το λογότυπο «I love Volos». Αφού ριχτούν τα βεγγαλικά, η τραγουδίστρια με τη δημοτική αρχή, θα φύγουν με τις άμαξες από την οδό Δημητριάδος για να κάνουν στάση στο εργοστάσιο σοκολάτας και ακολούθως στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τελική κατάληξη το χωριό του Άη Βασίλη, όπου θα πάρει τη σκυτάλη ο Σταν.


Για το μουσικό μέρος της τελετής, συμπράττουν 50 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας κ. Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα 100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.


Την αποκάλυψη του φωτεινού διακόσμου της πόλης, του εντυπωσιακού μπλε ουρανού και της επιβλητικής «Αργούς», θα συνοδεύσει μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 60 λεπτά και θα μεταδοθεί δορυφορικά.



«Χριστουγεννιάτικος Περίπατος»

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, «η φωταγώγηση θα εμπλουτιστεί με εντυπωσιακά βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των αγαπημένων καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς τη Σοκολατούπολη, το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Αη Βασίλη, μέσα σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.


Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 50 μουσικοί, 100 χορωδοί του Δημοτικού Ωδείου και του Voice and Voices, 60 χορευτές, καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, οι χορογράφοι Κωνσταντίνος Πανόπουλος και Νίκυ Κρίσλοου, ο μαέστρος Ι. Μπαλτσαβιάς, o Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου και συνθέτης Ανδρέας Μιμαίος και η Σοπράνο Σ. Τσιμπανάκου, δηλαδή το σημαντικότερο καλλιτεχνικό δυναμικό όχι μόνο της πόλης του Βόλου, αλλά ως το δυναμικό μίας μεγάλης ευρωπαϊκής πόλης με παρελθόν και μέλλον στον πολιτισμό».



Πρόγραμμα του Χωριού του Αη Βασίλη

Στο πρόγραμμα του «Χωριού του Άη Βασίλη, περιλαμβάνονται:

• Ο Θεατρικός Θίασος «Θεατρίνη» θα βρίσκεται στο χωριό του Αη Βασίλη (για 4 παραστάσεις) σε μια κωμική & παιδική θεατρική παράσταση εκπαιδευτικού χαρακτήρα (με κύριο μήνυμα της παράστασης να είναι η αποτροπή των παιδιών από το κάπνισμα) από επαγγελματίες ηθοποιούς .

ΠΕΜΠΤΗ 7/12, Πέμπτη 14/12 & Δευτέρα 18/12 και ΩΡΑ: 11.00
Και μια απογευματινή παιδική παράσταση το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, *2/12- 18.00
• Θέατρο Σκιών: «Ο Καραγκιόζης Μυλωνάς Και οι Καλικάντζαροι» από τον καραγκιοζοπαίχτη Παναγιώτη Φιλιππίδη & το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ * θα προηγηθεί του θεάτρου σκιών η εξιστόρηση παραμυθιού από τον Κ . Φιλιππίδη και την ομάδα του

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ:
ΠΡΩΙ: ΤΡΙΤΗ 5/12 & ΤΡΙΤΗ 12/12 στις 11.00
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12 λίγο μετά τις 17.00


• Ομιλία στους μαθητές του Συγγραφέα παιδικών μυθιστορημάτων κ. Διονύση Λεϊμονή, παρουσίαση – εξιστόρηση του πρωτοχρονιάτικου παραμύθι του «Τα τίμια δώρα» .
• Ο Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Διονύσης Λειμονής συναντά τους μικρούς αναγνώστες του στο σπιτάκι του Αη Βασίλη για να τους μιλήσει για τα «Τίμια Δώρα, τα Δώρα τω Χριστουγέννων. 

Θα ακολουθήσει εξιστόρηση
ΠΡΩΙ: 13/12 & ώρα 11.30
ΑΠΟΓΕΥΜΑ; 22/12 & ώρα 17.45

• Μια διαδραστική παρουσίαση με εξιστόρηση μιας ιστορίας με τη συμμετοχή των παιδιών από τον συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Στέφανο Παπαδόπουλο στο σπίτι του Αη Βασίλη.
ΠΡΩΙ: 23/12 & 24/12 & ώρα 12.00


Εκδηλώσεις του πρώτου δεκαπενθημέρου

  • 1/12 Magik Show – με τον Μagician Magello ο οποίος θα κάνει τα μαγικά του στο το Χωριό του Αη Βασίλη ωρα: 18.15
  • 2/12 Η Παιδική Θεατρική Παράσταση από τον Θίασο ‘Θεατρίνη’ 18.00
  • 3/12 Όμπραξ Band (live) + Party με μπαλόνια , Ξωτικά… 19.00
  • 5/12 ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΩΡΑ : 11.00
  • 6/12 : Εvent με Τρεις Κλόουν: Χριστουγεννιάτικες Κλοουνοζαβολιές, παιχνίδια και μουσική, χειροποίητες πινιάτες με τις αγαπημένες Κλόουν των παιδιών Ντορίτα Κοκκορίκο και Χαχανούλα 16.30
  • 9/10 Festive DANCE SHOW με τις Ιδ. ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Alternative, Dance Academy Volou, BellyDance & More, Magic steps, Dance Studio Νικι Critchlow, Αntigravity Dance Lab
  • Ώρα: 17.15
  • 10/12 Ο καλλιτέχνης ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΙΔΗΣ με την μπάντα του ( live) + party με στολές και μπαλόνια party:16.30 live:19.15
  • 12/12 ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ -ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
  • 13/12: : Εvent με Τρεις Κλόουν: Χριστουγεννιάτικες Κλοουνοζαβολιές, παιχνίδια και μουσική, χειροποίητες πινιάτες με τις αγαπημένες Κλόουν των παιδιών Ντορίτα Κοκκορίκο και Χαχανούλα
  • 15/12: Christmas Dance Party by Independance Studio και Dj – Ωρα Έναρξης17.00





Πηγή: www.magnesianews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια