ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Με πίστη και γνώση ο Απόλλων Λάρισας στις 28/11 για το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία

Με πίστη και γνώση ο Απόλλων Λάρισας στις 28/11 για το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία



Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Λαμία (28/11, 17.15) στο στάδιο Αλκαζάρ με τον τεχνικό μας Νίκο Θεοδοσιάδη να γνωρίζει και να επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές τις δυσκολίες του αγώνα και τον τρόπο αντιμέτωπισης των αντιπάλων μας.


Η ομάδα μας «βλέπει» κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας ένα στόχο και θέλει να παρουσιαστεί με σοβαρότητα και συγκέντρωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον πραγματοποιήσει.


Ήδη ο κ. Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν το παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καρδίτσα και να συγκεντρωθούν από εδώ και πέρα, στην πορεία της ομάδας, ξεκινώντας από την συγκεκριμένη αναμέτρηση κόντρα σε μία δυνατή ομάδα επιπέδου Super League.


Η 18αδα του Απόλλωνα Λάρισας θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στα αποδυτήρια του σταδίου Αλκαζάρ, όπου συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες πλην του τραυματία Πλάτωνα Καρακατσάνη και των Πέτρου Κραβαρίτη και Βασίλη Πρατσίλα.


Πρίν το παιχνίδι οι παίκτες θα γευματίσουν στο "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη στη 1 το μεσημέρι.


Εισιτήρια του αγώνα (για τις Θύρες 2, 3VIP και 4) θα εκδίδονται από το εκδοτήριο, δίπλα από την είσοδο των αποδυτηρίων, απέναντι από το πάρκινγκ και λειτουργήσει από τις 15.30.





Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια