ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Πάνος Καμμένος δηλώνει από τη Λάρισα: «Αναβαθμίζεται ο ρόλος της 1ης Στρατιάς»

Ο Πάνος Καμμένος δηλώνει από τη Λάρισα: «Αναβαθμίζεται ο ρόλος της 1ης Στρατιάς»


Στη Λάρισα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.


Ο υπουργός, συνοδευόμενος, από το υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη και την στρατιωτική ηγεσία, παρέστη στην τελετή απονομή Πολεμικών Σημαιών σε Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς που έλαβε χώρα στην έδρα της 1ης Στρατιάς / Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα».


Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιτράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης και ο Αρχηγός της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.


Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά το πέρας της τελετής κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο που βρίσκεται στο χώρο της 1ης Στρατιάς.


Στην συνέχεια σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του ρόλου των σχηματισμών της 1ης Στρατιάς και της Λάρισας. Αναλυτικότερα δήλωσε ο κ. Καμμμένος:


«Οι τέσσερις σχηματισμοί, δεν είναι καινούργιοι σχηματισμοί. Είναι σχηματισμοί που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα μας, έχουν χύσει αρκετό αίμα και έχουν δημιουργήσει ήρωες. Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αναλαμβάνουν και οι τέσσερις σχηματισμοί μια ιδιαίτερη αποστολή. Εντός των επομένων ημερών, θα συνεδριάσει το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο και θα μάθετε τις αλλαγές που θα γίνουν. Αυτοί οι σχηματισμοί αναλαμβάνουν ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες με κέντρο την Λάρισα και την 1η Στρατιά»







Πηγή: www.larissanet.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια