ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Βασίλης Κόκκαλης συναντήθηκε με αγρότες της λίμνης Κάρλας

Ο Βασίλης Κόκκαλης συναντήθηκε με αγρότες της λίμνης Κάρλας



Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης, συνάντησε σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιο Μπαλλή, το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Τριαντάφυλλο Παπαϊωάννου και τον εκπρόσωπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καναλίων κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου.



Οι φορείς της περιοχής εξέφρασαν την αγωνία τους για την επίλυση των εκκρεμών θεμάτων με την μίσθωση των δημόσιων αγροτικών γαιών γύρω από τη λίμνη Κάρλα, όπως επίσης και το ενδιαφέρον τους για το Μέτρο της μείωσης της νιτρορύπανσης του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. Επιπλέον στο περιθώριο της συνάντησης τέθηκε και το χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ρήγας Φεραίος.






Από την πλευρά του ο Υφυπουργός καθησύχασε τους αγρότες δηλώνοντας ότι σύντομα θα δοθεί μια δίκαιη λύση τόσο στο αίτημά τους όσο και στα αιτήματα από άλλες περιοχές της χώρας με παρόμοια προβλήματα (Δομοκός, Σέρρες κλπ). Παράλληλα ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε την προσωπική του στήριξη οι εκτάσεις αυτές να δίνονται κατά προτεραιότητα από κατ’ επάγγελμα αγρότες οι οποίοι τις καλλιεργούσαν στο παρελθόν. Ο Θεσσαλός πολιτικός ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ζητώντας από το Δήμο μια πλήρως τεκμηριωμένη πρόταση ώστε να συνεκτιμηθεί στις αποφάσεις που θα λάβει το προσεχές διάστημα η πολιτική ηγεσία.





Πηγή: www.larissanet.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια