ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Οργή, θρήνος και πένθιμα τραγούδια στην κηδεία του 10χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του στις γραμμές του τρένου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οργή, θρήνος και πένθιμα τραγούδια στην κηδεία του 10χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του στις γραμμές του τρένου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ-VIDEO) {featured}



Ανείπωτος ο πόνος κατά το τελευταίο αντίο του 10χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, όταν παρασύρθηκε από τρένο στις γραμμές, στην Νέα Σμύρνη της Λάρισας. 


Η τελευταία πράξη του δράματος του τραγικού δυστυχήματος εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί κατά την νεκρώσιμη ακολουθία του 10χρονου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα. 


Φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν την σωρό του άτυχου Κωνσταντίνου Καραμήτσιου μέσα σε ανείπωτη θλίψη, με τραγούδια που έπαιζαν στην διαπασών στους δρόμους της Λάρισας γύρω από την εκκλησία, ενώ οι γονείς και οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους για τον άδικο χαμό του.


Η λευκή νεκροφόρα που κουβαλούσε το επίσης λευκό φέρετρο ήταν στολισμένη όχι για κηδεία αλλά για γάμο, ενώ η τραγική οικογένεια του 10χρονου Ρομά μοίρασε μπομπονιέρες στον ιερό ναό, ένα έθιμο που ακολουθείται στις κηδείες όταν ο νεκρός είναι ανύπαντρος. Οι εκατοντάδες παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν έφτασε το φέρετρο στην εκκλησία.



Δείτε φωτογραφίες και video από την κηδεία όπως τα κατέγραψε ο φακός της larisacitynews.gr:




















Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια