ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Συγγνώμη "κύριε" Αμβρόσιε αλλά δεν μπορούμε να σε συγχωρήσουμε (VIDEO)

Συγγνώμη "κύριε" Αμβρόσιε αλλά δεν μπορούμε να σε συγχωρήσουμε (VIDEO)


Γονατιστός μπροστά στην Ωραία Πύλη της Φαναιρωμένης Αιγίου ζήτησε συγχώρεση αν άθελα του αδίκησε ή ενόχλησε το ποίμνιό του.


Δηλαδή ο μητροπολίτης Καλαβρύτων μάλλον ζητάει συγνώμη διότι άθελα του έχει αποκαλέσει αποβράσματα τόσες φορές τους ομοφυλόφιλους έχει υμνήσει τη Χούντα πάλι τόσες φορές που δεν μετριούνται πλέον, αρνήθηκε να μαζεύονται χρήματα στις εκκλησίες για το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ ευχήθηκε μέχρι και να σαπίσει το χέρι υπουργού γιατί δήθεν θα καταργούσε τα θρησκευτικά.


Είναι απορίας άξιος πως μπορεί από τη μια μεριά να καταριέται το ποίμνιό του και από την άλλη μεριά να το βοηθά να πάρει τον δρόμο του Θεού; Πώς μπορεί να εύχεται να σαπίσει το χέρι ενός υπουργού αλλά και να γίνει δηλητήριο το κρέας που θα φάνε κάποιοι τη Μεγάλη Παρασκευή; 


Ήρθε η ώρα λοιπόν που ο Αμβρόσιος ο οποίος δήλωσε ότι πάντα ήθελε να γίνει ιεραπόστολος και εργάτης του Ευαγγελίου και όχι μητροπολίτης να ζητήσει συγνώμη "επειδή άθελα μου μπορεί να σας πλήγωσα να σας αδίκησα να προσέβαλα πέφτω στα πόδια σας. Συγχωρέστε με". 


«Συγχωρήστε μου, σας παρακαλώ και σας ικετεύω, συγχωρήστε μου αδελφοί μου και παιδιά μου, τα λάθη μου, τις παραλείψεις μου, τις ατέλειες του χαρακτήρος μου! Και δοξάστε μαζί μου το Όνομά του Κυρίου μας» είπε ο Αμβρόσιος, συμπληρώνοντας ότι «όλα έχουν ένα τέλος και ήρθε η ώρα να ζήσω μαζί σας εδώ, στο Αίγιο και στα Καλάβρυτα, έξω από τα επίσημα».


Όπως είναι γνωστό, ο Αμβρόσιος έχει δηλώσει ότι προτίθεται να παραιτηθεί μετά από 40 χρόνια και οι διαδικασίες αντικατάστασής του αναμένεται να αρχίσουν προς τα τέλη του 2018.

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια