ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πωλήθηκε έναντι 19,4 εκ. ευρώ η μητρική εταιρεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Πωλήθηκε έναντι 19,4 εκ. ευρώ η μητρική εταιρεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας


Σύμβαση για την πώληση του 97,2% που κατέχει στο Ιασώ General (βασικός μέτοχος και του Ιασώ Θεσσαλίας), υπέγραψε το ΙΑΣΩ στις 5 Νομεβρίου με την Hellenic Healthcare που ανήκει στο CVC Capital. Υπενθυμίζεται πως το CVC Capital έχει αγοράσει και το νοσοκομείο Metropolitan.


Η αποτίμηση του Ιασώ General μαζί με τα δάνεια (enterprise value) ανέρχεται σε 48 εκατομμύρια ευρώ ενώ μετά την αφαίρεση του τραπεζικού δανεισμού και συναφών υποχρεώσεων η αποτίμηση των μετοχών ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων στο Ιασώ αντιστοιχεί το ποσό των 19.446.000 ευρώ που είναι και το τίμημα της μεταβίβασης. Η μεταβίβαση τελεί υπό την αίρεση πλήρωσης συνήθων όρων και προϋποθέσεων σύμφωνα με τη Σύμβαση.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιασώ:

H εταιρεία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε» (η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι συνήψε στις 5 Νοεμβρίου 2017 σύμβαση αγοραπωλησίας (η Σύμβαση) για την πώληση του ποσοστού (97,2%) των μετοχών που κατέχει η Εταιρεία στην θυγατρική της εταιρεία «ΙΑΣΩ General - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (το ΙΑΣΩ General) στην εταιρεία «HELLENIC HEALTHCARE S.À R.L.», εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στο Λουξεμβούργο (o Αγοραστής).

 Η αποτίμηση της επιχείρησης (enterprise value) ανέρχεται σε 48 εκατομμύρια ευρώ ενώ μετά την αφαίρεση του τραπεζικού δανεισμού και συναφών υποχρεώσεων η αποτίμηση των μετοχών ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων στην Εταιρεία αντιστοιχεί το ποσό των 19.446.000 ευρώ (το τίμημα).

Η μεταβίβαση τελεί υπό την αίρεση πλήρωσης συνήθων όρων και προϋποθέσεων σύμφωνα με τη Σύμβαση.





Πηγή: www.thessaliaeconomy.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια