ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Οι πρώτες εικόνες του νέου SUV που ετοιμάζει η Lotus (ΦΩΤΟ)

Οι πρώτες εικόνες του νέου SUV που ετοιμάζει η Lotus (ΦΩΤΟ)



Η Lotus προγραμματίζει μέσα στο 2019 να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για την δημοφιλή κατηγορία των SUV. Τα πρώτα σκίτσα του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο και το περιοδικό Car, έχει την πιο «πειστική» πρόταση.



Από τα σκίτσα προκύπτει πως το σχήμα του SUV της Lotus θα είναι «τυπικό» για μοντέλο της κατηγορίας από κατασκευαστή που ειδικεύεται στα sport μοντέλα. Όπως η Porsche Macan αλλά και η Alfa Romeo Stelvio, έτσι και το SUV της Lotus δείχνει πολύ «αθλητικό» και με ιδιαίτερη φροντίδα από τη σχεδίαση, στην αεροδυναμική αντίσταση. 








Στο πίσω μέρος, διακρίνεται η coupe κατάληξη της οροφής στο πίσω μέρος, που εντείνει τη sport διάθεση του μοντέλου. Σχετικά μεγάλη είναι η αεροτομή στο επάνω μέρος της πόρτας του χώρου των αποσκευών, ενώ χαμηλά διακρίνεται ο διαχύτης στον προφυλακτήρα και οι δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης. 






Αυτές είναι που προδίδουν και τη διάθεση της εταιρείας για το λανσάρισμα του μοντέλου με κινητήρα υψηλών επιδόσεων- κάτι που θα το καθιστά συνεπές ως προς το προφίλ της Lotus. Άλλωστε, οι σχετικές δηλώσεις από το 2015 του CEO της εταιρείας, Jean Marc Gales, είχαν κάνει λόγο ακριβώς για τέτοια χαρακτηριστικά από το SUV της Lotus.






Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια