ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΛ αυτό το Σαββατοκύριακο

Ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΛ αυτό το Σαββατοκύριακο



Την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΛ το προσεχές Σαββατοκύριακο.


Ο Ηλίας Φυντάνης μετά την προπόνηση της Πέμπτης το πρωί στα Δένδρα έδωσε ρεπό στους «βυσσινί» το Σάββατο και την Κυριακή, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των μπαράζ των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Μάλιστα, επιτράπηκε στους ξένους παίκτες που το επιθυμούν να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους.


Ωστόσο, το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε και ένα φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος η ΑΕΛ Κ-20 που θέλει να μείνει σε εγρήγορση ενόψει του επόμενου αγώνα με την Κέρκυρα την προσεχή Τρίτη εκτός έδρας.


Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Βασίλης Ρέντζας φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του καθώς την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και έτσι αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για το επόμενο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Κοντόρ, Λεοζίνιο και Ουάλας νιώθουν ενοχλήσεις, αλλά το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ είναι βέβαιο πως μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι και οι τρεις θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.


Όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων τη Δευτέρα για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.



Ο Ναζλίδης απαντά στους φιλάθλους

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που διοργανώνει η Super League. 


Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου (και ώρα 12:00) στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, στο e-mail: social@superleaguegreece.net με τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΩΜΑ ΝΑΖΛΙΔΗ", δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.


Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Θωμά Ναζλίδη, προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΛ.





Πηγή: www.kosmoslarissa.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια