ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Συμμετοχή του Δήμου Τυρνάβου στο πιλοτικό πρόγραμμα ψηλάφησης του μαστού

Συμμετοχή του Δήμου Τυρνάβου στο πιλοτικό πρόγραμμα ψηλάφησης του μαστού



Ο Δήμος Τυρνάβου συμμετέχει και ενημερώνεται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηλάφησης τού μαστού που πραγματοποιεί ο Τοπικός Όμιλος για την UNESCO N. Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Ακτινοθεραπείας και τη Χειρουργική Κλινική τού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.


Πρόκειται για ενα πιλοτικό πρόγραμμα για ωφελούμενες γυναίκες που θα πρέπει να είναι άπορες, ανασφάλιστες, χαμηλόμισθες καθώς και γυναίκες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και θα εκπαιδευτούν στην ψηλάφηση τού μαστού.


Στόχος τού προγράμματος είναι η ανίχνευση τού καρκίνου σε πρώιμο στάδιο και η άμεση αντιμετώπιση του. Επιπρόσθετα η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ωφελούμενων σε θέματα πρόληψης καρκίνου (μαστογραφία, υπερηχογράφημα, συχνές επισκέψεις σε γυναικολόγο - μαστολόγο).


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες γυναίκες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου ή να τηλεφωνήσουν στο τηλ.2492350184, αρμόδια υπάλληλος κ. Σκρόπιου Αθανασία (κοινωνική λειτουργός)







Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια