ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά των Πλειστηριασμών Λάρισας

Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά των Πλειστηριασμών Λάρισας


Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας κατά των Πλειστηριασμών καλεί μέλη και φίλους σε συνέλευση, αύριο Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, στο ξενοδοχείο Μετροπόλ στη Λάρισα για τον καθορισμό των κινήσεων τους ενόψει των νέων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:


Οι θεσμοί έχουν ζητήσει να γίνονται 600-700 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί το μήνα μέχρι τις αρχές του νέου έτους, έτσι ώστε με σταδιακή αύξηση μετά το δεύτερο εξάμηνο ο συνολικός αριθμός των ακίνητων που θα χαθούν να φτάσει τις 18.000!

Είναι προφανές ότι η λαϊκή περιουσία μπαίνει σε καθεστώς αναγκαστικής ρευστοποίησης ώστε για μια ακόμη φορά να χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες και το ευρωσύστημα.

Μας έκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις, μας φτωχοποίησαν, μας έκαναν ανικάνους να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις, μας ρήμαξαν στην φορολογία, μας υπερχρέωσαν και μας οδήγησαν τελικά στο σημείο που να πρέπει να δώσουμε και τις περιουσίες μας για ρευστοποίηση για να μείνουν οι ελιτ στο ευρω και οι Τράπεζες της ΕΕ σταθερές.

Ενόψει των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών την 29 Νοεμβρίου η Πρωτοβουλία πολιτών κατά των πλειστηριασμών Λάρισας συνεδριάζει για να οργανώσει την παρέμβαση της ΕΚΕΙΝΗ την μέρα.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας και όσους θελουν να βοηθήσουν, σε συνέλευση την Δευτέρα 27 -11-2017 στο Μετροπολ στις 19 :30.






Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια