ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Στα Τρίκαλα μαζεύτηκαν εκατοντάδες μάρτυρες του Ιεχωβά για την 1η τους Ετήσια Συνέλευση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στα Τρίκαλα μαζεύτηκαν εκατοντάδες μάρτυρες του Ιεχωβά για την 1η τους Ετήσια Συνέλευση (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Παρουσία πλήθους κόσμου διοργανώθηκε την Κυριακή το πρωί στο Κέντρο Πολιτεία των Τρικάλων η 1η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά.


Στη συνέλευση συμμετείχαν 550 Χριστιανοί Μάρτυρες από τις περιοχές των Τρικάλων και Καρδίτσας μεταξύ των οποίων και από την περιοχή της Φαρκαδόνας, μιας και σε αρκετά χωριά του Δήμου μας υπάρχουν Μάρτυρες.


Όπως και σε κάθε άλλη συνέλευσή τους, οι μάρτυρες του Ιεχωβά, έψαλαν ύμνους, διάβασαν εδάφια της Βίβλου και συζήτησαν για πνευματικά και άλλα ζητήματα που τους απασχολούν μέσα από την οπτική της πίστης τους.


Το θέμα αυτής της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους βασίζεται στα λόγια του Αποστόλου Παύλου τα οποία είναι καταγραμμένα στην επιστολή προς Γαλάτες 6:2 «Μην παραιτείστε καθώς εκπληρώνετε το νόμου του Χριστού».


Αυτό το πρόγραμμα το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή και βοηθά στην κατανόηση τι σημαίνει «Ο νόμος του Χριστού» και πως μπορεί να εκπληρωθεί. “Ο νόμος του Χριστού” περιλαμβάνει όλα όσα δίδαξε και πρόσταξε ο Ιησούς, είτε προσωπικά είτε μέσω των ακολούθων του οι οποίοι έγραψαν τις Χριστιανικές Γραφές. Εμπερικλείει όλα όσα απαιτεί ο Θεός από εμάς. Αυτή η συνέλευση θα μας βοηθήσει με πρακτικούς τρόπους να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τον νόμο του Χριστού τονίστηκε στην εκδήλωση.


Εκτός των ομιλιών, βαφτίστηκαν 5 νέοι μέλη Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιαχωβά.


Το ΚΡΗΝΗ LIVE βρέθηκε στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ στα Τρίκαλα και σας μεταφέρει αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό.
















Δείτε το video...














Πηγή: www.krinitrikalon.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια