ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Θύμα ξυλοδαρμού ηθοποιός του σήριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή»: «Ο σύντροφός μου με έστειλε στο νοσοκομείο από το πολύ ξύλο» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θύμα ξυλοδαρμού ηθοποιός του σήριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή»: «Ο σύντροφός μου με έστειλε στο νοσοκομείο από το πολύ ξύλο» (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Η εικόνα της νεαρής κοπέλας προκαλεί σοκ


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε η ηθοποιός Βασιλική Πετρίδου από τον πρώην σύντροφό της θεατρικό παραγωγό και μουσικό. 


Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα με το πρησμένο από το ξύλο πρόσωπό της προκαλούν σοκ.





Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», ο πρώην σύντροφός της είχε δημιουργήσει πολλά χρέη και παράλληλα κρατούσε μυστικά από εκείνη. Όταν το έμαθε άρχισε να του ζητά εξηγήσεις, ενώ του ζητούσε και κάποια χρήματα που του είχε δανείσει. Τότε εκείνος άρχισε να τη χτυπά με γροθιές και κλωτσιές.


Από τον ξυλοδαρμό η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί της έκαναν ράμματα στο κεφάλι.


Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr για την περιπέτειά της, ενώ δήλωσε πως πιστεύει στην Ελληνική Δικαιοσύνη που θα αποφασίσει για την ποινή του πρώην συντρόφου της. 


«Δεν ξέρω αν θα νικήσω ή αν θα νικηθώ. Πιστεύω πάρα πολύ στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Στέκομαι ακόμα όρθια και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται. Τα βιώματά μας, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και πιο προσεκτικούς στη συνέχεια. Ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία όλο αυτό που έζησα κι εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί ποτέ στη θέση μου» 

λέει στο protothema.gr



Η Βασιλική Πετρίδου δεν δίστασε να μιλήσει και για τη φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε με πρησμένο κεφάλι γεμάτο μώλωπες από τα χτυπήματα που δέχθηκε, ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα σε όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού.


«Kαλώς ή κακώς αυτή η φωτογραφία με τα χτυπήματα στο πρόσωπό μου, βγήκε στη δημοσιότητα. Το βίωμά μου από αυτό το περιστατικό θα με κυνηγάει για μια ζωή και προτρέπω κάθε γυναίκα με αντίστοιχα βιώματα να κινηθεί νομικά για να πάψει να υπάρχει η σωματική και ψυχική βία και κακοποίηση των γυναικών. Είχα σοκαριστεί πάρα πολύ με τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου μου. Με χτυπούσε στο κεφάλι και δεν πίστευα ότι ο άνθρωπός μου που είχα τόσα χρόνια σχέση μαζί του και μέναμε στο ίδιο σπίτι θα μου φερόταν τόσο άσχημα. Καθυστέρησα κάποιες κινήσεις μου νομικά από φόβο και μόνο, μη τυχόν υλοποιήσει τις απειλές του που είχαν σχέση με εμένα και την οικογένειά μου»

προσθέτει.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφός της, την εκμεταλλευόταν οικονομικά χωρίς να την ενημερώνει. Όταν εκείνη συνειδητοποίησε τι συμβαίνει του ζήτησε εξηγήσεις. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της, αφού ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός έχασε τον έλεγχο από το θυμό του και άρχισε να την γρονθοκοπεί.


«Με κορόιδευε τόσα χρόνια κι εγώ πίστευα ότι θα έβρισκε λύσεις στα θέματά του αλλά αυτός έκανε άλλα πίσω από την πλάτη μου μέχρι που ανακάλυψα πολλά και τότε άρχισε να με ξυλοκοπεί».


Η υπόθεση της κυρίας Πετρίδου, η οποία παρουσιάζει και μια εκπομπή με τίτλο «in & out» στο web tv του star.gr έρχεται να προστεθεί σε όλες εκείνες τις προσωπικές ιστορίες γνωστών σταρ του Χόλυγουντ που μίλησαν για την προσωπική τους κακοποίηση από παραγωγούς του σινεμά. Η υπόθεση της Ελληνίδας ηθοποιού έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης. 



Η Βασιλική Πετρίδου















Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια