ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

To Playboy «σπάει» τα ταμπόυ του και βάζει στο σξώφυλλο του ένα 22χρονο Plus size μοντέλο !!! (ΦΩΤΟ)

To Playboy «σπάει» τα ταμπόυ του και βάζει στο σξώφυλλο του ένα 22χρονο Plus size μοντέλο !!! (ΦΩΤΟ)



Η 22χρονη Molly Constable κάνει πρεμιέρα στο εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού και ξετυλίγει τις καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο


Τα δικά του ταμπού σπάει το περιοδικό Playboy που μετά από δεκαετίες απεικόνισης γυναικών με εκνευριστική τελειότητα στις αναλογίες, αποφάσισε να δώσει βήμα στην πληθωρικότητα. 


Το 22χρονο plus size μοντέλο Molly Constable κάνει πρεμιέρα στο εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού που ξετυλίγει τις καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο. Αμακιγιάριστη και χαλαρή, η αμερικανίδα που ανακαλύφθηκε από το Instagram και ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου Milk Management, μετρά στο βιογραφικό της φωτογραφήσεις για περιοδικά όπως το Harper's Bazaar και το Love ενώ η Vogue την έχει συμπεριλάβει στη λίστα των «ανερχόμενων μοντέλων του 2017». 




Με μέγεθος 44 Large, η Constable έχει πολλάκις αναφερθεί σε συνεντεύξεις της αλλά και σε posts στο Ιnstagram για τις εκάστοτε δυσάρεστες εμπειρίες της λόγω των αναλογιών της -«Μου έχουν τύχει make-up artists που μου την έλεγαν επειδή είχα ραγάδες και μετά τις κάλυπταν με μακιγιάζ» ή και σε πιο ευτράπελες -«Μια φορά έπρεπε να φορέσω ένα νυφικό στο οποίο δεν χωρούσα». 




Είναι, όμως, χάρη σε αυτές τις αναλογίες που το Plus size μοντέλο αναδύθηκε στο στερέωμα του μόντελινγκ με αξιώσεις και μαζί με τις Ashley Graham και Jordyn Woods να γίνουν η «φωνή» όλων των plus size γυναικών εκεί έξω. Mε 24.000 followers στο Instagram, θεωρείται επιδραστική στα social media και με δηλώσεις που εστιάζουν στην αποδοχή της διαφορετικότητας και στην αγάπη για το σώμα μας ανεξαρτήτως του βάρους του, οι πόζες που χάρισε στον φακό της φωτογράφου Heather Hazzan θα μείνουν στην ιστορία του Playboy ως το πρώτο του άνοιγμα στο plus size που δεν αφορά ούτε πλούσιο σιλικονάτο ντεκολτέ ούτε σφαιρικούς γλουτούς που κοιτάνε στα ίσα τον ήλιο πάνω από δίμετρα αδύνατα πόδια.













A post shared by Heather Hazzan (@heatherhazzan) on






Πηγή: www.protothema.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια