ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

"Αγροτικό" Honda Civic Type R - Είναι δυνατόν;

"Αγροτικό" Honda Civic Type R - Είναι δυνατόν;


Η φαντασία δεν έχει όρια. Αυτό μας αποδεικνύει ανεξάρτητος σχεδιαστής που οραματίζεται το κορυφαίο Honda Civic Type R και σε έκδοση pick up.


Μπορεί να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία μας δείχνει πως θα έμοιαζε η pick up έκδοση της νέας γενιά του Type R. Έτσι, ο συγκεκριμένος ανεξάρτητος σχεδιαστής κράτησε αυτούσιο το εμπρόσθιο μέρος, αφαίρεσε τις πίσω πόρτες και πρόσθεσε τον απαραίτητο χώρο φόρτωσης.



Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε φαίνεται ότι η καμπίνα του ιαπωνικού μοντέλου διατηρεί στοιχεία όπως τα μπάκετ καθίσματα και πίσω από αυτά υπάρχει έξτρα αποθηκευτικός χώρος. Συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερο αλλά όμορφο αποτέλεσμα σε επίπεδο αισθητικής, που έχει τα δυναμικά στοιχεία της hatchback έκδοσης. Και στην περίπτωση της pick up έκδοσης για την κίνηση θα φρόντιζε και πάλι ο 2λιτρος VTEC TURBO με τα 320 άλογα και τα 400 Nm.


Eδω να σημειώσουμε πως είναι βέβαιο ότι η Honda δεν έχει στα σχέδιά της να κατασκευάσει το Civic Type R pick up αλλά αν αυτό συνέβαινε, το πιστό κοινό της ιαπωνικής φίρμας θα έδινε και πάλι θετική ψηφό στο συγκεκριμένο project.




Πηγή: http://www.newsauto.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια