ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Εκδήλωση με θέμα: «Η Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας – Ο δρόμος για την ανάπτυξη»

Εκδήλωση με θέμα: «Η Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας – Ο δρόμος για την ανάπτυξη»


«Η Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας – Ο δρόμος για την ανάπτυξη: Η χρησιμότητα της Στρατηγικής της ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς στην Ευρώπη»


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας, το Europe Direct σε συνεργασία με την ΠΕΔ, τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το Επιμελητήριο Λάρισας και το Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας – Ο δρόμος για την ανάπτυξη: Η χρησιμότητα της Στρατηγικής της ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς στην Ευρώπη», την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο «Divani Palace», στη Λάρισα.


Η Στρατηγική αποτελεί το σχέδιο της Ε.Ε. για τη δημιουργία μια ελεύθερης ασφαλούς ψηφιακής ενιαίας αγοράς στην οποία οι άνθρωποι θα μπορούν να πραγματοποιούν διασυνοριακές αγορές μέσω του διαδικτύου και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να πωλούν σε ολόκληρη την ΕΕ, οπουδήποτε και αν βρίσκονται στο εσωτερικό της. Η εν λόγω στρατηγική επιδιώκει την επέκταση της ψηφιακής οικονομίας της ΕΕ ώστε να προσφέρονται στους καταναλωτές καλύτερες υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές και να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των επιχειρήσεων.



Στην εκδήλωση θα εξεταστούν θέματα όπως: 

  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων της επιχειρηματικότητας, της αυτοδιοίκησης καθώς και θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές επιχειρήσεων. 



Η εκδήλωση τελεί υπό τη χορηγία της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.





Newsroom larisacitynews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια