ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Έκκληση "ζωής" για βοήθεια για την Ελασσονίτισσα Άννα Καλώτη

Έκκληση "ζωής" για βοήθεια για την Ελασσονίτισσα Άννα Καλώτη



Εκκληση "ζωής" για βοήθεια λίγο πριν φύγει το 2017 απευθύνεται τις τελευταίες ώρες μέσω των Social Media από συγγενείς, φίλους και απλούς συνανθρώπους μας για την Ελασσονίτισσα 33χρονη μητέρα Άννα Καλώτη, η οποία πάσχει από εγκεφαλικό όγκο και χρειάζεται άμεσης χειρυργικής επέμβασης.


Η larisacitynews.gr ενημερώθηκε για το θέμα από e-mail αναγνώστη μας ενώ για το θέμα έχει αναφερθεί και ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης. Στην πρωτοβουλία στέκεται αρωγός ο κοινωνικός φορέας ΓΟΝΕΙΣ και καλεί τα μέλη του να συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο Γιώργος Κατσιαντωνης ζητά βοήθεια και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα της δώσουν «ζωή» στο Αννόβερο της Γερμανίας… «Ολοι ΜΑΖΙ μπορούμε να χτίσουμε μία γέφυρα ζωής για την 33χρονη μητέρα προκειμένου το 2018 να τη φέρει πίσω, υγιή ξανά στο 10χρονο αγοράκι της» αναφέρει ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.


Η έκκληση βοήθειας αναφέρει:


Η Άννα Καλώτη είναι 33 ετών και είναι μητέρα ενός 10χρονου παιδιού, πάσχει από εγκεφαλικό όγκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευμεγέθης, επεκτεινόμενος στην αριστερή γεφυροπαρεγκεφαλική γωνία, είναι στέρεα προσκολλημένος στα κρανιακά νεύρα, στο εγκεφαλικό στέλεχος (σημείο που περνούν όλα τα νεύρα του σώματος) και περιβάλλει την αριστερή και δεξιά σπονδυλική αρτηρία.

Οι βλάβες, οι οποίες έχουν προκληθεί, είναι σπανιότατες και τα περιστατικά που είναι καταγεγραμμένα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία είναι εξαιρετικά λίγα. Λόγω των ιδιαίτερων αυτών ανατομικών συνθηκών η επέμβαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έγκαιρα, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κινητικού προβλήματος και κατά συνέπεια η σωματική αναπηρία.

Επίσης η ασφαλής και πλήρης αφαίρεση του όγκου, προυποθέτει ο χειρούργος να υποστηρίζεται από νευροφυσιολόγο, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Επομένους για όλους αυτούς τους λόγους κρίνεται αναγκαία η άμεση μετάβασή της σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και ευελπιστούμε στην υποστήριξη και την αγάπη σας, γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΚαλώτη ΆνναΤηλ. 694-1639320Email: chris-anna@outlook.com.gr

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5045-052061-727IBAN: GR 1801720450005045052061727ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ



Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια τις γιορτινές αυτές ημέρες...




Newsroom larisacitynews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »