ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Εκτός οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλία τις μέρες των Χριστουγέννων - Άδεια και τα ΑΤΜ

Εκτός οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλία τις μέρες των Χριστουγέννων - Άδεια και τα ΑΤΜ


Μια από τις χειρότερες ταλαιπωρίες επεφύλαξε η Εθνική τράπεζα στους πελάτες της - κατόχους χρεωστικών καρτών, στη Θεσσαλία και αλλού, τις ημέρες των Χριστουγέννων.


Τα συστήματα της τράπεζας για πληρωμές με κάρτα αποδείχτηκαν προβληματικά, με αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές να εγκαταλείπουν τα καρότσια με τα ψώνια των εορτών στα ταμεία των σούπερ μάρκετ και να αποχωρούν αγανακτισμένοι.


Ίδια εικόνα και στα εμπορικά καταστήματα όπου οι υπάλληλοι προειδοποιούσαν τους πελάτες, αν είναι κάτοχοι καρτών της Εθνικής τράπεζας, να ψάξουν να βρουν μετρητά για να μπορέσουν να κάνουν αγορές. 


Το φαινόμενο παρατηρήθηκε τόσο την Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα ATM της τράπεζας άρχισαν να αδειάζουν το ένα μετά το άλλο καθώς όποιος είχε κάρτα της Εθνικής έσπευδε να βγάλει χαρτονομίσματα για να μην μείνει άφραγκος.


Την Δευτέρα, για παράδειγμα, στη Λάρισα, το ATM της τράπεζας στην κεντρική πλατεία όσο και τα άλλα δύο σε ισάριθμα καταστήματα της Ηρώων Πολυτεχνείου, δεν είχαν δεκάρα μέσα.


Δυστυχώς η τράπεζα ενώ γνώριζε από την Παρασκευή το πρόβλημα των καρτών της, δεν φρόντισε ούτε καν για τον εφοδιασμό των μηχανημάτων της επιφυλάσσοντας για τους πελάτες της «αξέχαστα» Χριστούγεννα…





Πηγή: www.thessaliaeconomy.gr (Κ.Τ.)





« Προηγουμενο
Επομενο »