ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η Δημοτική Αρχή Λάρισας απαντάει στις ανακοινώσεις της Αντιπολίτευσης για το Πάρκο των Ευχών

Η Δημοτική Αρχή Λάρισας απαντάει στις ανακοινώσεις της Αντιπολίτευσης για το Πάρκο των Ευχών



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



Σχετικά με την ανακοίνωση των τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης για απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας για το θέμα της μίσθωσης του λούνα παρκ στο Πάρκο των Ευχών, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων σημειώνονται τα εξής:


1. Το Πάρκο των Ευχών ετοιμάζεται να υποδεχθεί το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλη την χώρα. Η πορεία του μέχρι τώρα είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση του κόσμου, που το έχει αγκαλιάσει. Αποδεικνύεται έτσι η ορθότητα της επιλογής της δημοτικής αρχής να διοργανώσει ,για πρώτη φορά, ένα τέτοιο θεματικό πάρκο στο χώρο του Αλκαζάρ, σκορπίζοντας χαμόγελα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Οι όποιες αδυναμίες εμφανίστηκαν στο σύντομο χρόνο που υλοποιήθηκε αυτό το τεράστιο έργο θα ξεπεραστούν και του χρόνου το Πάρκο των Ευχών θα λάμψει πιο φωτεινό σ’ ολόκληρη τη χώρα. Η αρχή έγινε!


2. Σε ό,τι αφορά στην επίκληση απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τη μίσθωση του λούνα πάρκ (για την οποία ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα) τονίζεται ότι θα εξεταστούν όλες οι πτυχές της απόφασης, ενώ θα ασκηθούν όλα τα νόμιμα μέσα με προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152. Παρόμοιες αποφάσεις εξάλλου υπήρξαν και πέρσι στην Λάρισα και σε άλλες πόλεις.


3. Σε ό,τι αφορά στα πολιτικά ζητήματα της υπόθεσης που θίγει η ανακοίνωση των τεσσάρων θα απαντηθούν, όταν έρθει η ώρα, στο Δημοτικό Συμβούλιο.



Καλή Πρωτοχρονιά!





Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »