ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Πριν την έναρξη των εκλογών του Επιμελητηρίου Λάρισας ο Δημήτρης Αδάμ δηλώνει: "Ο δρόμος που άνοιξε πριν τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί"

Πριν την έναρξη των εκλογών του Επιμελητηρίου Λάρισας ο Δημήτρης Αδάμ δηλώνει: "Ο δρόμος που άνοιξε πριν τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί"



Τρεις μόλις ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Δημήτρης Αδάμ και εκ νέου υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Επιμελητηριακή Δράση" παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου όπου εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο συνδυασμός του  θα αναλάβει ξανά τη διοίκηση του Επιμελητηρίου έτσι ώστε «να ξαναβρούμε τη θέση που μας αξίζει στην οικονομία και την κοινωνία. Να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των συναδέλφων που επιχειρούν και δημιουργούν», όπως ανέφερε. 


Ο κ. Αδάμ επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «Ο δρόμος που άνοιξε πριν από τέσσερα χρόνια μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί»


Αναλυτικά στην ομιλία του είπε τα ακόλουθα: 


«Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την παρουσία σας εδώ και τη συνεργασία που είχαμε σε όλο το διάστημα της προεκλογικής μας καμπάνιας, αλλά και την ενεργή συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις κάλπες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου και είναι ίσως η καταλληλότερη στιγμή για να συνοψίσουμε και να ανακεφαλαιώσουμε το διάλογο που αναπτύχθηκε σ’ αυτή την περίοδο.

Από την πλευρά μας στην παράταξη Νέα Επιμελητηριακή Δράση, αντιμετωπίσαμε αυτή την περίοδο, όχι σαν μια μάχη. Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα δεν έχει αντιπάλους τους ίδιους τους επιχειρηματίες, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είδαμε αυτή την περίοδο ως μια ευκαιρία για να τονώσουμε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της επιχειρηματικότητας απέναντι στο σημαντικότερο θεσμικό όργανο, όπως είναι το Επιμελητήριο.

Όλοι εμείς που μπήκαμε σ’ αυτό τον αγώνα, το κάναμε γιατί πιστεύουμε στο Επιμελητήριο, πιστεύουμε στη στήριξη που μπορεί να προσφέρει στους επιχειρηματίες της περιοχής μας, μικρούς και μεγάλους και στις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας τα επόμενα χρόνια.
Πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε στο δρόμο που ανοίξαμε στα τέσσερα χρόνια της θητείας μας, ένα δρόμο που μοναδικό στόχο είχε να ανοίξει νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσει αναχώματα στο τσουνάμι της κρίσης που – κακά τα ψέματα – μας έχει επηρεάσει όλους.

Έχοντας την ευθύνη της διοίκησης τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θέλω να σας πω ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος για όσα πετύχαμε. Για τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και για τις δυνατότητες που προσφέραμε σε επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Δημιουργήσαμε κανάλια ενημέρωσης για ζωτικά θέματα των επιχειρήσεων, ανοίξαμε δρόμους για την εξωστρέφεια, στηρίξαμε προσπάθειες κλάδων και μεμονωμένων επιχειρήσεων. Πετύχαμε πολλά.
Σας είπα ότι είμαι υπερήφανος, αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι ανάγκες αλλάζουν και πολλαπλασιάζονται. Και ο ρόλος του επιμελητηρίου βαθαίνει μέρα με την ημέρα. Μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Είμαι βέβαιος, ότι με την ομάδα που έχει συνταχθεί μαζί μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Επιμελητηριακής Δράσης, μπορούμε να μεταστρέψουμε τα προβλήματα της κρίσης σε ευκαιρίες για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Μπορούμε, ενωμένοι, να δημιουργήσουμε συνθήκες βελτίωσης της κατάστασης και επανόδου σε περιβάλλον δημιουργικότητας. Ο δρόμος που άνοιξε πριν από τέσσερα χρόνια μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για την απόφαση τους να συνταχθούν και να προσφέρουν τις δυνάμεις τους σ’ αυτή την προσπάθεια. Περισσότερο όμως θέλω να τους ευχαριστήσω για την αξιοπρέπεια με την οποία κινήθηκαν σ’ όλο αυτό το διάστημα, για το ήθος και το σεβασμό που έδειξαν στους συναδέλφους των άλλων συνδυασμών, αλλά πολύ περισσότερο στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της περιοχής μας. Η στάση τους είναι προάγγελος της παρουσίας που θα έχουν και ως μέλη της διοίκησης για να κάνουμε το θεσμό του Επιμελητηρίου ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο χρήσιμο για το Λαρισαίο επιχειρηματία.

Θέλω επίσης να καλέσω όλους τους επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου να προσέλθουν στις κάλπες τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και να ψηφίσουν. Να στηρίξουν το θεσμό και παράλληλα να στηρίξουν τη δική τους προσπάθεια να ξαναδώσουμε στις επιχειρήσεις μας αυτό που χρειάζονται: Σταθερότητα, σιγουριά και ανάπτυξη.

Είμαι βέβαιος πως την Τετάρτη όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε παρόντες στις προκλήσεις της νέας εποχής. Δυνατοί και δημιουργικοί.

Είμαι βέβαιος πως ο συνδυασμός μας, Νέα Επιμελητηριακή Δράση θα αναλάβει εκ νέου τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και θα οδηγήσει τις προσπάθειες μας να ξαναβρούμε τη θέση που μας αξίζει στην οικονομία και την κοινωνία. Να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των συναδέλφων που επιχειρούν και δημιουργούν».



[info title="Η Δημοσκόπηση της larisacitynews.gr για το Επιμελητήριο Λάρισας" icon="info-circle"]
* Υπενθυμίζουμε την μεγάλη δημοσκόπηση της larisacitynews.gr που τρέχει μέχρι και σήμερα και μπορείτε να ψηφίσετε για το ποιος θα είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας την επόμενη ημέρα, την οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
[/info]






Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια