ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Την επιστροφή της στο Αλκαζάρ ζητάει και επίσημα η ΑΕΛ - Η επιστολή της προς το ΕΑΚ Λάρισας

Την επιστροφή της στο Αλκαζάρ ζητάει και επίσημα η ΑΕΛ - Η επιστολή της προς το ΕΑΚ Λάρισας


Ο κύβος ερρίφθη για την ΠΑΕ ΑΕΛ που με επιστολή που έστειλε σήμερα το μεσημέρι προς την διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας, ζητά τη χρήση του Σταδίου Αλκαζάρ ως την έδρα της ομάδας για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, έχοντας λάβει την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά το AEL FC ARENA.


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιεύει την επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό με την οποία ζητά την αποκλειστική χρήση του σταδίου Αλκαζάρ.


Στην επιστολή η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει πως βούλησή της είναι η επιστροφή στο στάδιο Αλκαζάρ, έχοντας την αποκλειστική χρήση του σταδιού με συμφωνητικό παραχώρησης, γεγονός που σημαίνει ότι ο Απόλλων Λάρισας, που φέτος αγωνίζεται στο Αλκαζάρ για τη Football League, δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιεί ως έδρα.


Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και τα έργα στο στάδιο Αλκαζάρ έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν αγώνες με προδιασγραφές της Super League. Μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ τονίζει ότι χρειάζονται βελτιωτικά έργα στους χώρους του γηπέδου (αποδυτήρια, ιατρείο, μικτή ζώνη κ.α.), αντικατάσταση χλοοτάπητα, νέο σχέδιο εκκένωσης, βελτίωση της φωτεινότητας, εγκατάσταση τουρνικέ για την είσοδο των φιλάθλων και κλειστού κυκλώματος καμερών. 



H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:


«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή της προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου Αλκαζάρ, την οποία κοινοποίησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό και αφορά στη αποκλειστική χρήση του Σταδίου Αλκαζάρ από την ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και εντεύθεν.






Πηγή: www.kosmoslarissa.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια