ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Το Downtown για άλλη μία φορά εκθειάζει τo Diamond Clinic της Λάρισας ! (ΦΩΤΟ)

Το Downtown για άλλη μία φορά εκθειάζει τo Diamond Clinic της Λάρισας ! (ΦΩΤΟ)


Diamond Clinic: Το διαμάντι της Λάρισας που επιλέγουν οι celebrities


Για άλλη μία φορά το Αθηναϊκό Lifestyle περιοδικό DownTown στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στο Λαρισαϊκό Κέντρο Ομορφιάς και Υγείας Diamond Clinic.






To Diamond Clinic, είναι το πλέον οργανωμένο ινστιτούτο στο χώρο της αισθητικής και της κοσμητικής ιατρικής στο κέντρο της Λάρισας.


Το ινστιτούτο ομορφιάς Diamond Clinic απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να τον βλέπουν όμορφο.


Αυτή τη στιγμή είναι το κορυφαίο Κέντρο Αισθητικής στη Λάρισα, τη Θεσσαλία και όχι μόνο και δεν είναι τυχαίο ότι το εμπιστεύονται αθλητές, celebrities και άνθρωποι της μόδας Πανελλαδικά






Το DownTown στο αφιέρωμά του αναφέρει χαρακτηριστικά:


Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ DIAMOND CLINIC

Το DIAMOND CLINIC είναι ένα καινοτόμο ινστιτούτο αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Λάρισας. Από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του κέρδισε το κοινό της Θεσσαλίας και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε η πρώτη επιλογή στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας.

Η Ελένη Τζημαγιώργη, ιδιοκτήτρια του Diamon Clinic, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς, φρόντισε να δημιουργήσει έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, με μια δόση προσιτής πολυτέλειας, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της αισθητικής κοσμετολογίας από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό. Μοναδικός σκοπός της ομάδας του Diamond Clinic, η ικανοποίηση του πελάτη και η υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, όπως βραβευμένες θεραπείες προσώπου, καινοτόμες θεραπείες σώματος, αποτρίχωση με LASER Alexndrite, καθώς και υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής.




Το άρθρο του Downtown συνοδεύεται από φωτογραφίες Τρύφωνα Σαμαρά και του Γιάννη Σπαλιάρα με την ιδιοκτήτρια του Diamond Clinic Ελένη Τζημαγιώργη....






Επισκεφτείτε το Diamond Clinic και αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού toy.






ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κούμα 17 (3ος όροφος), Λάρισα 
Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2411 117794 & 2411 103173 

Δευτέρα - Παρασκευή 
10:00 - 20:00 

Instagram: diamondclinicla











Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




« Προηγουμενο
Επομενο »