ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Αν και ηττήθηκε η ΑΕΛ με 2-0 στην Ξάνθη κατάφερε να περάσει στους «8»

Αν και ηττήθηκε η ΑΕΛ με 2-0 στην Ξάνθη κατάφερε να περάσει στους «8»


Αν και ηττήθηκε 2-0 στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα, η ΑΕΛ προκρίθηκε στους προημιτελικούς χάρη στη νίκη της 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση.


Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στην Ξάνθη σημείωσαν οι Μελιόπουλος (27΄) και Σιλά (62΄). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Ντέλετιτς (61΄) και Καρατάσιου (85΄), ενώ από την Ξάνθη αποβλήθηκε ο Τζουρίτσκοβιτς στο 66΄.


Οι γηπεδούχοι ήταν υποχρεωμένοι να επιτεθούν, προκειμένου να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27ο λεπτό με την κεφαλιά του Μελιόπουλου ύστερα από το κόρνερ του Ντουρίτσκοβιτς.


Στο 61΄ η ΑΕΛ «έχασε» λόγω αποβολής τον Ντέλετιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό ο Σιλά «έγραψε» το 2-0 για την Ξάνθη που έμεινε κι αυτή με δέκα παίκτες στο 66΄, λόγω αποβολής του Τζουρίτσκοβιτς με δεύτερη κίτρινη.


Στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Καρατάσιος με δεύτερη κίτρινη, αλλά η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πετύχει κι άλλο γκολ, για να στείλει τον αγώνα στην παράταση.


Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Κόκκινη: Ντουρίτσκοβιτς (66΄, 2η κίτρινη) - Ντέλετιτς (61΄, 2η κίτρινη), Καρατάσιος (85΄, 2η κίτρινη)
Κίτρινες κάρτες: Μεχία, Ντουρίτσκοβιτς, Καμαρά - Λαγός, Κριζμάν, Ντέλετιτς, Φατιόν, Καρατάσιος, Θεοδωρόπουλος


ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): 
Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Τζουρίτσκοβιτς, Μεχία, Κάστρο, Κίκε (54΄ Γέντρισεκ), Σιλά, Μελιόπουλος, Φασίδης (64΄ Τριάδης), Καμαρά (46΄ Ντε Λούκας).


ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): 
Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Λεοζίνιο (56΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Περόνε (69΄ Ναζλίδης).





Πηγή: www.kosmoslarissa.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »