ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Απεργία και συγκεντρώσεις σήμερα στη Λάρισα για το πολυνομοσχέδιο

Απεργία και συγκεντρώσεις σήμερα στη Λάρισα για το πολυνομοσχέδιο


Απεργία έχει προκηρύξει σήμερα το Εργατικό Κέντρο Λάρισας κατά των ρυθμίσεων που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν αποφασίσει Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ


Το ΕΚΛ έχει απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.


Το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η ΕΛΜΕ Λάρισας διοργανώνουν πανεργατικό – πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 6.00 μ.μ., στην Πλατεία Ταχυδρομείου.


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας προκήρυξε στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή από 11.00 π.μ. μέχρι τέλους του ωραρίου, ενώ έχει απευθύνει κάλεσμα για παράσταση διαμαρτυρίας στη 1 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Τέρμα Σωκράτους)


Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας από 11.00 π.μ. μέχρι τέλους του ωραρίου, όπως και παράσταση διαμαρτυρίας στη 1 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Τέρμα Σωκράτους).




Πηγή: www.postlarissa.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »