ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας συνεχίζει τις ανακατατάξεις στο δυναμικό της

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας συνεχίζει τις ανακατατάξεις στο δυναμικό της



Ο Νίκος Συράκος επιστρέφει στον Απόλλωνα Λάρισας


Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Συράκου στην ομάδα, μετά τον 6μηνο δανεισμό του, στον Αχιλλέα Φαρσάλων.


Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής ζήτησε να γυρίσει, πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα, στην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.


Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, πίστευε και πιστεύει στην αξία του Νίκου γι αυτό και το μόνον που του εύχεται είναι να έχει υγεία και να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας...




Στον Απόλλωνα Λάρισας, ο επιθετικός Σάκης Κανούλας




Παίκτης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι και τυπικά από χθες το βράδυ (σ.σ. 09/01/2018) ο πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού και του Μακεδονικού Σάκης Κανούλας που συμφώνησε με την λαρισινή ομάδα και θα δώσει άλλο επιθετικό τέμπο μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά.


Ο Κανούλας που έφθασε στην θεσσαλική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Τρίτης, υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ και αύριο θα προπονηθεί κανονικά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.


Ο 25χρονος σέντερ φορ που είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ με τον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν στην Football League, τόνισε χαρούμενος που έρχεται σε μια ομάδα με ιστορία και οργάνωση, όπως ο Απόλλων Λάρισας και υποσχέθηκε να τα δώσει όλα, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη του φετινού στόχου του λαρισινού συλλόγου.


Η ΠΑΕ τον καλοσωρίζει και του εύχεται τα καλύτερα με την "κυανόλευκη" φανέλα.




Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »