ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Η Περιφέρεια Θεσσαλιας αναζητά τους ρυπαντές του Τιταρήσιου - Αιχμές από τον ΣΥΡΙΖΑ Λαρισας




Παρέμβαση στο περιβαλλοντικό ζήτημα που προέκυψε με τα μαυρισμένα νερά του Τιταρήσιου ποταμού και τους αφρούς που βρίσκονται στις όχθες του έκανε ήδη η Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου. 


Συνεργεία της υπηρεσίας βρίσκονται στην περιοχή και κάνουν ελέγχους στο ποτάμι για να διαπιστώσουν πώς προέκυψε το φαινόμενο στα νερά του Τιταρήσιου. 


Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας επισημαίνεται σε όλους τους τόνους ότι «οι έρευνες θα συνεχιστούν και όσοι βρομίζουν το ποτάμι και τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου και μάλιστα με αυστηρότητα».


Κύκλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας αφήνουν αιχμές και κατά των ντόπιων στις παραποτάμιες περιοχές. 


* Από την πλευρά της όμως η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας «διότι δεν ελέγχουν και αφήνουν ανεξέλεγκτους βιομήχανους της περιοχής Ελασσόνας, να ρίχνουν σε τρεχούμενα νερά τα απόβλητα των εργοστασίων τους με σωλήνες, ξεκινώντας από το φράγμα του Αγιονερίου και πιο πάνω.





Πηγη: Εφημερίδα Ελευθερία  (Κώστας Τσολας)




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια