ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Έκτακτη συνέλευση στο Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών ζητάει ο πρώην πρόεδρος

Έκτακτη συνέλευση στο Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών ζητάει ο πρώην πρόεδρος


Τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης με υπογραφές από το 1/5 των οικονομικών τακτοποιημένων μελών ζητά από τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, ο πρώην πρόεδρος Χρ. Σιδερόπουλος.


Σε σχετική επιστολή που απέστειλε στη Διοίκηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Με την επιστολή αυτή , η οποία έχει υπογραφεί τουλάχιστον από το 1/5 των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας και επικαλούμενοι το άρθρο 20 , παραγρ. 6.1. (περί σύγκλισης ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γενικής Συνέλευσης ) και της παραγρ. 6.3. του ιδιου άρθρου (σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ. εντός 20 ημερών από την κοινοποίηση της επιστολής αυτής) ζητούμε να ορίσετε την ημερομηνία της εκτακτης γενικής συνέλευσης του συν/σμού ,όπως ορίζει το καταστατικό, για τους παρακάτω λόγους:

1. Την κακή λειτουργία του συν/σμού και την απουσία του στην ενημέρωση των μελών του
2. Την ανύπαρκτη διαχείριση της πύλης των δηλώσεων ΟΣΔΕ και την απώλεια δηλώσεων από την πλευρά του συν/σμού

Ο Αγροτικός συν/σμός Λαρισαίων Αγροτών στα 4 χρόνια λειτουργίας του έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στο να ενημερώνει τα μέλη και εν γένει τους αγρότες της περιοχής του νομού Λάρισας για θέματα που τους απασχολούν, κάνοντας κατά καιρούς ημερίδες, ενημερώσεις και επισκέψεις και συναντήσεις με αγροτικούς φορείς και προχώρησε πάρα πολλά θέματα και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, είχαν δημιουργηθεί ομάδες παραγωγών προς αναγνώριση.

Από την αλλαγή του Δ.Σ. στις 6/6/2017 και μέχρι τις 31/12/2017, σε αυτούς τους 7 μήνες ο συν/σμος ήρθε σε τέλμα και δεν έκανε ούτε προγραμματισμό έργων αλλά ούτε τις απαραίτητες καταστατικά οριζόμενες υποχρεώσεις του».




Πηγή: www.ert.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »