ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Έρχεται και στην Ελλάδα το νέο smartphone της Porsche σε συνεργασία με την Huawei - Ποιο οικονομικό από τον προκάτοχό του !

Έρχεται και στην Ελλάδα το νέο smartphone της Porsche σε συνεργασία με την Huawei - Ποιο οικονομικό από τον προκάτοχό του !


Εχοντας δημιουργήσει το τμήμα Porsche Design, η γερμανική μάρκα μπορεί κι εφαρμόζει την αισθητική της σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Αυτή περιλαμβάνει μια μακροχρόνια συνεργασία με την κινέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών Huawei.


Σε συνεργασία της Porsche Design και της Huawei έρχεται το ολοκαίνουργιο Porsche Design Huawei Mate 10 smartphone. Στοχεύοντας σε ένα υψηλότερο τμήμα της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, το PD Mate 10.8 ιντσών, είναι πολύ κομψό και του ταιριάζει απόλυτα η πρωτοποριακή σχεδίασή του, ενώ παράλληλα είναι το πιο οικονομικό που έχει παρουσιάσει η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι σήμερα.


Αρχικά, να πούμε ότι διαθέτει ένα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βελτιστοποιεί τα πάντα, από την κατανάλωση ενέργειας μέχρι τις φωτογραφίες. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το πόση μνήμη έχει, αφού η μνήμη RAM είναι χωρητικότητας 6 gigabyte και όλου του κινητού 256 gigabyte. Αρκετός χώρος για να αποθηκεύσει κανείς όλα τα αγαπημένα του τραγούδια, φωτογραφίες και εφαρμογές.


Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και μία προ-εγκατεστημένη εφαρμογή, αυτή του «μεταφραστή», που μπορεί να ερμηνεύει περισσότερες από 50 γλώσσες. Η ισχύς της μπαταρίας είναι 4000mAh και λόγω της τεχνολογίας SuperCharge της Huawei μπορεί σε μόλις 20 λεπτά να φορτίσει και να κρατήσει μία μέρα.


Το καμπυλωτό γυαλί της οθόνης διαθέτει ένα φινίρισμα που εμποδίζει τη διάβρωση. Φυσικά, με στυλ από την Porsche Design, φαίνεται λείο, καθώς το υλικό είναι από τα καλύτερα.


Η “ευρωπαϊκή” τιμολόγησή του είναι στα 1.395€ μέσω των καταστημάτων Porsche Design και Huawei, ενώ στη χώρα μας αναμένεται μέσα στο μήνα.









Πηγή: www.newsauto.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »