ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ληστεία «μαμούθ» στο Βόλο - Η αστυνομία αναζητά τους δράστες

Ληστεία «μαμούθ» στο Βόλο - Η αστυνομία αναζητά τους δράστες


Φέρεται να έκλεψαν ποσό 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες


Τους δράστες της κλοπής «μαμούθ», σε σπίτι γνωστού Βολιώτη, αναζητά η Αστυνομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η λεία τους ανέρχεται στο ποσό του 1,3 εκ. Ευρώ και 400 χρυσές λίρες.


Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε διαμέρισμα στην παραλία του Βόλου, όπου μένει ο 92χρονος σήμερα, παλιός συμβολαιογράφος, αδελφός του γνωστού από τις δωρεές του στην Εκκλησία και στο Δήμο, συμπολίτης, στον οποίο ανήκουν τα χρήματα που εκλάπησαν.
H διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και τα δύο αδέλφια που βρισκόταν οικογενειακώς στην Αθήνα, επέστρεψαν εσπευσμένα, όταν ενημερώθηκαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας για τη διάρρηξη.


Για την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομία ενώ τα δύο αδέλφια, διαθέτουν Κοινωφελές Ίδρυμα, που λειτουργεί επί σειρά ετών στο Βόλο.
Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί πήγαν επί τόπου και διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί, ενώ έλαβαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν και το εξετάζουν. Επίσης, η Αστυνομία εξετάζει την προέλευση των χρημάτων μέσω της τραπεζικής οδού, για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε καιρό πριν, όπως ισχυρίστηκε ο παθών.




Πηγή: www.magnesianews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »