ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Με προβλήματα σήμερα στις 17.15 η ΑΕΛ στην Τρίπολη

Με προβλήματα σήμερα στις 17.15 η ΑΕΛ στην Τρίπολη


Είναι γνωστό ότι στις πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου η ΑΕΛ καλείται να βγάλει ένα πρόγραμμα «βουνό» αντιμετωπίζοντας τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτήν στην βαθμολογία και αν θυμηθούμε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου σε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος είχαν φέρει πλείστες όσες αντιδράσεις, αλλά και αναταράξεις στο «βυσσινί οικοδόμημα».


Μοιάζουν αυτά τα ματς ως το απόλυτο crash test για την ομάδα του κ. Ηλία Φυντάνη, μοιάζουν με παιχνίδια τα οποία στην κυριολεξία θα καθορίσουν τους στόχους και ίσως την τελική κατάταξη των «βυσσινί», οι οποίοι καλούνται με «όπλο» την… ψυχολογική ντόπα της πρόκρισης, να ξεπεράσουν την «βαριά» εντός έδρα ήττα από τον Ολυμπιακό και την μέτρα εμφάνιση τους.


Καιρός για να μείνει στο πρώτο ματς του 2018 η ΑΕΛ δεν έχει, καλείται όμως να το ακτινογραφήσει όσο καλύτερα μπορεί και να πάρει μαθήματα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της και να γίνει καλύτερη στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της.


Και αυτή η συνέχεια την θέλει να ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο αυτή την περίοδο Αστέρα ο οποίος όμως ήδη έχει χάσει μία βασική του μονάδα και κανείς δεν ξέρει πόσο θα επηρεαστεί. Η ΑΕΛ καλείται σε αυτό το παιχνίδι να κάνει αυτό που δεν έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό, να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και με ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτήν στον βαθμολογικό πίνακα και μπορεί να τις κοιτάξει στα μάτια.


Τι περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ από την ομάδα του; Μα φυσικά παίκτες που δεν θα φοβηθούν από το όνομα ή την ισχύ του αντιπάλου τους και θα αφήσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους στο γήπεδο της Τρίπολης για να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα.


Η αλήθεια είναι ότι η λαρισινή ομάδα το προηγούμενο διάστημα μας είχε συνηθίσει σε θετικά αποτελέσματα και σίγουρα θα πρέπει να διεκδικήσει την επιστροφή της σε αυτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για να μην εισέλθει εκ νέου σε μία περίοδο αμφισβήτησης και έντονης εσωστρέφειας.


Και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή, κόντρα στον Αστέρα. Μία ομάδα που δεν μπορεί να τρομάζει την ΑΕΛ, έστω κι αν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», σε μία αναμέτρηση στην οποία η ΑΕΛ ξέρει ότι δεν έχει περιθώρια αποτυχίας…




Πηγή: www.larissanet.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »