ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

"Μεθυσμένοι ή αδίστακτοι;" αναρωτιούνται στην Πανελλήνια Κίνηση Ερυθροσταυριτών !

"Μεθυσμένοι ή αδίστακτοι;" αναρωτιούνται στην Πανελλήνια Κίνηση Ερυθροσταυριτών !




Την δεύτερη μέρα του νέου χρόνου η “επίσημη” σελίδα των Σαμαρειτών Λάρισας, που εδρεύει στο γραφείο του Dr Αυγερινού, ξαναχτύπησε. Με νέο κειμενογράφο αυτή την φορά σαφώς πιο βελτιωμένο από τον προηγούμενο αλλά με το ίδιο ταραγμένο ή σάπιο μυαλό.


Τρεις μέρες τώρα προσπαθούμε να καταλάβουμε αν έφταιγε η βαρυστομαχιά από την μάσα της Πρωτοχρονιάς ή τα κατάλοιπα κάποιου μεθυσιού που δημιούργησαν άλλο ένα ασυνάρτητο, ψευδέστατο και βρώμικο παραλήρημα.


Μάλλον όμως αιτία είναι η τακτική της λάσπης και της αερολογίας που εντέχνως προσπαθούν με αυτές, ο Dr και η θλιβερή παρεούλα του, να αποπροσανατολίσουν και να κοροϊδέψουν τους Ερυθροσταυρίτες και τον κόσμο που στα μάτια του έχει ξεπέσει τελείως ο ΕΣ.


Μα είναι τόσο βλάκες ή τόσο αδίστακτοι που τολμούν και υποτιμούν την νοημοσύνη ανθρώπων που γαλουχήθηκαν επί σειρά ετών με τις αρχές του Ερυθρού Σταυρού; Ο γελοίος (ή ανύποπτος) κειμενογράφος μας καταλογίζει “κάποια” κάλαντα τα οποία αναρτήθηκαν σε μια ομάδα του facebook – από τις πολλές που τους εξευτελίζουν καθημερινά – προσπαθώντας να πετύχει τι; Ήδη οι διαχειριστές της σελίδας του απάντησαν κατάλληλα:




Γράφει ο καημένος ο συντάκτης του λιβελογραφήματος για «δελτίο -hoax- ειδήσεων». Δεν βλέπει ή δεν του είπαν (γιατί αμφιβάλουμε αν ξέρει κάτι για τον ΕΣ) ότι κάθε καταγγελία συνοδεύεται από τις αποδείξεις. Είδε κανένα κείμενο μας χωρίς το mail ή το επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει όσα λέμε;
Γελάνε οι Ερυθροσταυρίτες από το Ηράκλειο, την Τρίπολη, τις Μοίρες, τον Πειραιά, την Αθήνα, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα και την Λάρισα με όσα διαβάζουν. Γελάνε γιατί δεν μπορούν πια να θυμώσουν άλλο με την γραφικότητα τους.


Προσπαθούν να μειώσουν το μέγεθος και την δύναμη της Πανελλήνιας Κίνησης μιλώντας για την παρεούλα των πέντε ατόμων στην Λάρισα που συχνάζει σε ένα τσιπουράδικο. Αναρωτήθηκες φίλε συντάκτη του κειμένου, που βρίσκουμε όλα αυτά τα έγγραφα και τα στοιχεία που δημοσιεύουμε ή απλά έγραψες όσα σου είπαν; Μήπως από όλη την Ελλάδα ακόμη και από τα γραφεία του 5ου ορόφου της Λυκαβηττού; Ζητάνε ο «γραφιάς» και ο εντολέας του (ή εργοδότης του;) να δείξουμε τα mail και τα μηνύματα των φίλων της Πανελλήνιας Κίνησης. Καλά για αφελείς μας περνάνε; Φίλοι μας είναι σχεδόν όλος ο ΕΣ (πλην της παρεούλας) και γι’ αυτό έχουμε πληροφόρηση σε τέτοιο βάθος και στοιχεία που αν αποφασίσουμε να τα βγάλουμε όλα θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα. Δεν σχολιάζουμε καν το ‘’τσιπουράδικο’’ της Πανελλήνιας ως το δυνατό σημείο εξυπνακισμού του, αλλά ίσως τον βολεύει για να μην αποκαλύψει στους δούλους του, τα ‘’ζητιανιλίκια’’ του σε γνωστά τραπεζώματα στην Εκάλη με ‘’διαφόρους’’ ή τα παλαιότερα τραπεζώματα του μπράβου του συνδικαλιστή στη Βουλιαγμένη με κάποιους από το κακό παρελθόν που τόσο απαρνούνται και οι δύο. (Αν θέλετε και ονόματα να σας τα πούμε). Άστο καλύτερα, το ήθος και η προσκόλληση σε ένα παρελθόν που επικαλείται, συμβαίνει, για να καλύψει ένα νοσηρότερο παρόν και ακόμη χειρότερα ένα μέλλον που ονειρεύεται.


Ακόμη και “site” (που λέει ο λόγος δηλαδή) με το όνομα των Σαμαρειτών Λάρισας που είναι άλλη μια προσπάθεια εξαπάτησης έφτιαξε το γραφείο του προέδρου. Και εξευτελίζουν σε όλη την Ελλάδα ένα τμήμα το οποίο όμως έχει και αυτό ευθύνη αφού δεν αντιδρά. Πάντως μας είναι ακατανόητη αυτή η ψύχωση που έχουν (έχει) με την Λάρισα. Αδικεί τόσες πόλεις που εκπροσωπούμε διαφημίζοντας μόνο μια. Αν και μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε κάποια έθιμα της Θεσσαλίας που δεν γνωρίζαμε.


Και μια μιλάμε για τα έθιμα της Θεσσαλίας και μάθαμε και εμείς τι είναι οι φουλίνες, μπορείτε να μας πείτε μια και τις φοράτε για να κρυφτείτε, ποιοι είστε; Γιατί εμείς υπογράφουμε με τα ονόματα μας χωρίς μλπογκ-απάτες.


Και για να τελειώνουμε, πιο ρεζίλι ρε φίλε πεθαίνεις . Aν δεν το έχεις ήδη καταλάβει ποιος είναι ο “Dr” σου … στα ξαναλέμε λοιπόν:

  • Η ΔΟΕΣ αν τον ήθελε δεν θα του έστελνε τσουβάλι επιστολές για «αναστολές» κ.λπ. (και μην πεις ότι δεν υπάρχουν … γιατί θα γελάνε και τα τούβλα)
  • Για τον λόγο αυτό και παρεμβαίνει το δημόσιο που δεν τον αντέχει άλλο, όπως έκανε τότε για αυτόν και την παρέα του… (μην αρχίζεις να λες ότι δεν γνωρίζεις τον Άδωνη …έλεος)
  • Όσο για το Κοργιαλένιο, δεν ξέρουμε αν το κατάλαβες αλλά και ο “Dr” συναίνεσε να δοθεί … και βγήκε και στα μανταλάκια των περιπτέρων γι’ αυτό.
  • Και για το “περιζήτητος συνομιλητής” ένα κανάλι και ένα site – γνωστών συμφερόντων και τα δυο – τον παίζουν τον Προεδρούλη σου. Όπως το προχθεσινό δημοσίευμα – αγιογραφία του newsbomb (το οποίο όσοι το διαβάσουν θα μας περάσουν από θρησκόληπτους Ιεχωβάδες μέχρι ηλίθιους στην καλύτερη στον ΕΕΣ)



Ας κάνουμε όμως και μια-δυο ερωτησούλες:

  • Μπορεί κανείς να δώσει με επίσημα στοιχεία πόσα άτομα είχαν το 2016 και πόσα το 2017 τα περισσότερα Τμήματα Σαμαρειτών σε όλη την Ελλάδα;
  • Γιατί δεν καλύπτεται το γήπεδο της Τούμπας, γιατί σας έδιωξαν από το Καραϊσκάκη και την Τρίπολη, πως χάθηκε η Εθνική Ελλάδος;
  • Με ποια βεβαιότητα προκαταλαμβάνετε την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι τις εκλογές θα τις κάνει ο νυν πρόεδρος; Ξέρετε κάτι που δε ξέρουμε;
  • Τι σημαίνει η τελευταία παράγραφος του άρθρου του site http://politik.gr : Στις αρχές Μαΐου η Επιτροπή Συμμόρφωσης και Διαμεσολάβησης CMC της Διεθνούς Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, κατέθεσε μία έκθεση αναφορικά με τον Ερυθρό Σταυρό. Σε αυτή γινόταν λόγος για «προβληματική κατάσταση» καθώς επίσης και για ρήγμα στην ακεραιότητα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. (Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο http://politik.gr )



Τελειώνοντας θα πούμε μη ρωτήσετε αυτούς που φάγανε τόνους λάσπης στην μούρη από το εμετικό δημοσίευμα. Αυτοί θα πουν τα δικά τους. Ρωτήστε τους δεκάδες συναδέλφους τους Εθελοντές και εκατοντάδες συμπολίτες τους που τους γνωρίζουν. Από εκεί θα μάθετε την αλήθεια.
Και παρακαλούμε την παρέα των πέντε του τσιπουράδικου της Λάρισας να πιούν και ένα τσιπουράκι στην υγειά μας. Το δικαιούμαστε γιατί χάρη σε μας μάθανε κάποιοι τα έθιμα της περιοχής τους.



Καλή χρονιά…


Η Συντονιστική Επιτροπή της Π.Κ.Ε.
  • Τάσος Βασιλείου (Λάρισα)
  • Μάρθα Βουγιούκα (Θεσσαλονίκη)
  • Κώστας Τσάγκας (Ιωάννινα)
  • Σέργιος Βαλασιάδης (Πειραιάς)
  • Πόλα Κουρέτσιου (Λάρισα)
  • Χριστόφορος Λάσκαρις (Κέρκυρα)
  • Χρήστος Κοκκίνης) (Τρίπολη)





Newsroom larisacitynews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »