ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η Suzuki βγάζει στην παραγωγή το νέο Xbee

Η Suzuki βγάζει στην παραγωγή το νέο Xbee




Το πρωτότυπο της Suzuki που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, θα περάσει στην παραγωγή. Το Xbee (προφέρεται Cross-Bee) θα είναι το νέο μοντέλο με ρετρό στοιχεία στην αγορά, αυτή τη φορά από την Ιαπωνική εταιρεία.


Τo Suzuki Cross-Bee λοιπόν, είναι το νέο ρετρό όχημα που θα δούμε μια και εγκρίθηκε η παραγωγή του, μετά τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε από την πρόσφατη πρώτη εμφάνισή του ως πρωτότυπο στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο. Ακολουθώντας παράλληλα και την παγκόσμια τάση για crossover και SUV μοντέλα, η Suzuki θα φέρει στις αγορές το νέο μικρομεσαίο μοντέλο που η εμφάνισή του είναι και το μεγαλύτερό του ατού.





Με γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει το 1.000άρι turbo σύνολο, το Cross-Bee θα είναι μέσα στους επόμενους μήνες, το νέο μοντέλο της Suzuki για την Ιαπωνική –σε πρώτη φάση- αγορά. Υπόσχεται καλές επιδόσεις, οικονομία και πλούσιους χώρους, ενώ στη γκάμα των διαθέσιμων εκδόσεων θα υπάρχουν και τετρακίνητες. 






Με δύο επίπεδα εξοπλισμού, το νέο μοντέλο τουλάχιστον για την Ιαπωνική αγορά θα κάνει πολύ καλή τοποθέτηση με τιμή που θα το «κολακεύει» απέναντι στον ανταγωνισμό, Ιαπωνικό και μη.





Πηγή: www.protothema.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »