ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Βόλο για την μεγάλη ληστεία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Βόλο για την μεγάλη ληστεία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς


Κανένα ίχνος των δραστών, που άρπαξαν 1,3 εκ. ευρώ και 900 χρυσές λίρες


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη μεγάλη κλοπή που έγινε στο διαμέρισμα του συμπολίτη Γεωργίου Δεληγεώργη, ξημερώματα του Σαββάτου, που απέφερε στους άγνωστους δράστες, χρηματικό ποσό ύψους 1,3 εκ. Ευρώ και 900 χρυσές λίρες, γεγονός που χαρακτηρίζει την κλοπή, ως τη μεγαλύτερη για τα αστυνομικά χρονικά της πόλης μας.


Οι έρευνες της Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται τόσο σε τραπεζικό πλέον επίπεδο, για να διαπιστωθεί αν το ποσό που δηλώθηκε ότι εκλάπη προέρχεται από συγκεκριμένες πηγές, αλλά και σε επίπεδο έρευνας, για τον εντοπισμό των δραστών, από τις εξωτερικές κάμερες της πολυκατοικίας, στην παραλία του Βόλου.


Ο Γιώργος Δεληγεώργης μαζί με τον αδελφό του Νικόλα Δεληγεώργη και την νύφη του Σοφία, βρίσκονταν στην Αθήνα για να περάσουν τις μέρες της πρωτοχρονιάς, όταν το πρωί του Σαββάτου δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, ότι άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του πρώτου.


Τα δύο αδέλφια επέστρεψαν άμεσα στο Βόλο και διαπίστωσαν ότι τα χρήματα και οι λίρες που βρισκόταν, σύμφωνα με την αναφορά του Γεώργιου Δεληγεώργη, στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας, είχαν εξαφανιστεί.


Ο 92χρονος παθών δήλωσε στην Αστυνομία, ότι τα χρήματα αυτά προερχόταν από τραπεζικές του καταθέσεις – κληρονομιάς, που είχε κάνει ανάληψη απ΄ το 2014 και για ασφάλεια τα κρατούσε στο σπίτι του…


Πάντως είναι αξιοσημείωτη η ταχύτητα με την οποία ενήργησαν οι δράστες, καθώς μπόρεσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος και να κάνουν τη διάρρηξη, χωρίς να ακούσει θόρυβο κάποιος ή να δει κανείς κάποια περίεργη κίνηση, ενώ η εξέταση του βιντεοσκοπημένου υλικού (που προέρχεται από εξωτερικό και όχι εσωτερικό χώρο) θεωρείται δύσκολη, καθώς ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και κυκλοφορούσε αρκετός κόσμος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Βόλου.




Πηγή: www.magnesianews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »