ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη Βολιώτης ο οποίος διακινούσε αναβολικά σε πελάτες γυμναστηρίων

Συνελήφθη Βολιώτης ο οποίος διακινούσε αναβολικά σε πελάτες γυμναστηρίων


Υπήρχε πληροφορία και σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε «φαρμακείο»


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 51χρονος Βολιώτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού και του νόμου περί ναρκωτικών.


Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων – αναβολικών σε πελάτες γυμναστήριων του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής, από τον 51χρονο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν.


Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
44 κουτιά που περιείχαν 1.316 αμπούλες και ταμπλέτες αναβολικών σκευασμάτων, 2 κουτιά που περιείχαν 168 κάψουλες αναβολικών σκευασμάτων, 39 μη τυποποιημένα χάπια αναβολικών σκευασμάτων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος, που γυμνάζεται για χρόνια, έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών και πουλούσε αναβολικά σε ανθρώπους που επίσης γυμνάζονται για να τους βοηθήσει να «χτίσουν» το σώμα τους.
Ο ίδιος κατέθεσε ότι έκανε παραγγελίες των αναβολικών μέσω internet και αρνήθηκε τη διακίνηση, τονίζοντας ότι τα είχε για προσωπική του χρήση. Ωστόσο είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα που παραπέμπεται με την κατηγορία της διακίνησης, που όμως διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος!




Πηγή: www.magnesianews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »