ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αιχμές κατά της διαιτησίας αφήνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο

Αιχμές κατά της διαιτησίας αφήνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο



Με μία αιχμηρή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αφήνει ξεκάθαρες υπόνοιες κατά της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στο AEL FC Arena. 


Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:


Είμαστε μια ομάδα με ιστορία 54 ετών και πρώτη φορά βλέπουμε διαιτησία όπου ο πρώτος διαιτητής είναι κομπάρσος και είναι μέσα στο παιχνίδι για να εκτελεί τις εντολές του τέταρτου, ο οποίος δεν υπαγόρευσε στον πρώτο διαιτητή ούτε ένα σφύριγμα υπέρ μας.

Σήμερα φέραμε μία άδικη ισοπαλία με τον ιστορικό Πανιώνιο, αλλά εκείνο που μας στενοχώρησε πιο πολύ απ' όλα ήταν η διαιτητική συμπεριφορά του πρώτου και του τέταρτου διαιτητή, που είναι πρωτοφανής για αγώνα επιπέδου Super League.

Σε έναν αγώνα που ήταν μονότερμα με περισσότερες από 20 τελικές για την ομάδα μας και ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε την μπάλα, αυτό που μας μένει μόνο είναι η συμπεριφορά των δύο αυτών διαιτητών.

Στο τέλος με 6 αλλαγές και 3 δήθεν τραυματισμούς των παικτών του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, ακούσαμε τον τέταρτο να δίνει ως καθυστερήσεις στον πρώτο 3 λεπτά, μέσα στα οποία το εκτός γηπέδου και χωρίς την μπάλα αντιαθλητικό χτύπημα του Σπιριντόνοβιτς στον Γουάλας, το οποίο έγινε από τον τέταρτο αντί για κόκκινη, από μία κίτρινη εκατέρωθεν.




Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




« Προηγουμενο
Επομενο »