ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα των πρώην φιλενάδων του "Sex and the City" !




Ακόμη και σε 15ωρα γυρίσματα μέσα στο ίδιο στούντιο, οι δύο ηθοποιοί δεν αντάλλαζαν ούτε μία κουβέντα- Έτρωγαν ξεχωριστά και φυσικά έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία όταν είχαν γυρίσματα σε άλλη πόλη


«Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός με τον πρώην. Ονομάζεται ''ποιος θα πεθάνει μίζερος''»,  είχε πει η Samantha Jones στο «Sex and The City», μία φαρμακερή ατάκα που σήμερα η Kim Cattrall θα μπορούσε κάλλιστα να την ξαναχρησιμοποιήσει για την πρώην συνεργάτιδα της Sharah Jessica Parker. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι οι πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριες του Sex And The City είναι «στα μαχαίρια». 

Η δημοσιογράφος της Dailymail, Alison Boshoff αποκαλύπτει πως οι δύο διάσημες κυρίες πέρναγαν πολύ δύσκολα στα γυρίσματα, καθώς η μία δεν ήθελε ούτε καν να βλέπει την άλλη από τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους. 

Τα προβλήματα υπήρχαν εδώ και χρόνια απλώς όλοι στο καστ είχαν αποφασίσει να τα συγκαλύψουν. Ακόμη και σε 15ωρα γυρίσματα μέσα στο ίδιο στούντιο, οι δύο ηθοποιοί δεν αντάλλαζαν ούτε μία κουβέντα παρά μόνο τα απαραίτητα λόγω σεναρίου.  Επίσης, σε γυρίσματα εκτός πόλης, οι δύο γυναίκες έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κim δεν έτρωγε μαζί με τις τρεις συμπρωταγωνίστριές της εξαιτίας της Sharah.  
Η κόντρα μεταξύ τους, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, έχει υπόβαθρο, καθώς φήμες θέλουν την τηλεοπτική Carrie να ζητά και να παίρνει αυξήσεις για τον ρόλο, τόσο χρηματικές όσο και...τηλεοπτικές. Όποτε είχε ζητήσει αύξηση στον μισθό της, η παραγωγή το δεχόταν, ενώ ταυτόχρονα της χάριζε και περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο, ενώ η Kim έβρισκε συνεχώς την πόρτα της παραγωγής κλειστή. Η Samantha ως ρόλος είχε «ρεύμα» και φανατικό κοινό, αλλά παρέμενε δεύτερος ρόλος, καθώς βασική πρωταγωνίστρια ήταν η αρθρογράφος Carrie Bradshaw.

Οι φήμες λένε ότι δεν ήταν μόνο η ζήλια της Kim που έκανε τη φιλία τους να διαλυθεί. Η Sharah ήταν από ένα σημείο και μετά, συμπαραγωγός του Sex And The City και δεν έκανε απολύτως τίποτα για τα αιτήματα της «φίλης» της.  




Το μεγάλο ξεκατίνιασμα!

Ένα συλλυπητήριο μήνυμα της Parker προς την Catrall με αφορμή το θάνατο του αδελφού της Kim,  πολλοί το εξέλαβαν ως μία κίνηση ανακωχής. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη, καθώς η τηλεοπτική Samntha εξαπέλυσε μέσω Instagram επίθεση προς την Carrie, χαρακτηρίζοντάς την υποκρίτρια. 


Ανέβασε μάλιστα ένα post στο οποίο έλεγε: «Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή @sarahjessicaparker, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα "πότε αυτή η @sarahjessicaparker, αυτή η υποκρίτρια θα σε αφήσει ήσυχη;" Η συνεχιζόμενη προσέγγισή σου είναι μία ακόμη οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο κακιά πραγματικά ουν τότε και τώρα. Άσε με να σου το κάνω ΠΟΛΥ ξεκάθαρο. Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Έτσι, σου γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του "καλού κοριτσιού"»



Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον τραγικό θάνατο του αδελφού της μέσω Instagram, «ανεβάζοντας» μία κοινή φωτογραφία τους. Η Sharah Jessica Parker, με την αποκάλυψη της δυσάρεστης είδησης, έγραψε στην Katrall: «Αγαπημένη Kim, την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε σένα και στους δικούς σου και καλό κατευόδιο στον αγαπημένo σου αδελφό». 




«Είναι τοξικές»!

Η Kim Cattrall, σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στον Piers Morgan, είχε δηλώσει ότι οι συμπρωταγωνίστριες της, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis είναι... τοξικές.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως όταν ξεκίνησαν οι φήμες για την τρίτη ταινία και τις «παράλογες απαιτήσεις της», όπως είχε γραφτεί, καμία από τις τρεις πρωταγωνίστριες δεν επικοινώνησε μαζί της, ώστε να μάθουν από εκείνη την αλήθεια. «Και αυτό είναι κάτι που είναι πραγματικά απογοητευτικό...το ότι κανείς δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο και δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου πει τι γίνεται» είχε πει χαρακτηριστικά.



Μάλιστα, η Samantha μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν η σχέση της με τις υπόλοιπες γυναίκες, καθώς είχαν διαφορετικές ζωές και προτεραιότητες.
 

«Όλες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Όταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω. Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε. Έχω προχωρήσει και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα» είχε τονίσει η Kim Cattrall.







Πηγη: www.protothema.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια