ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε πίτα ο Γεωπονικός Σύλλογος Νομού Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Έκοψε πίτα ο Γεωπονικός Σύλλογος Νομού Λάρισας (ΦΩΤΟ)



Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι προ ημερών πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή πίτας του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας στον «Μύλο 1927», όπου σε μια ξεχωριστή βραδιά γιόρτασαν την έλευση του νέου χρόνου.


Ο Πρόεδρος κ. Σοφολόγης Δημήτριος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου καλωσόρισαν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, διασκέδασαν και απόλαυσαν την ευχάριστη βραδιά.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Λάρισας κ.κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Γεώργιος Λαδόπουλος, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Γαβριήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Ρήγας Γιοβανόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Καλόγηρος, οι οποίοι απηύθυναν τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις ευχές τους στους παρευρισκομένους.





Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Σοφολόγης Δημήτριος ευχαρίστησε όλους, όσους έδωσαν το «παρών», τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία & ευελπιστώντας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, θα συνεχίσουν το έργο τους με ζήλο και αφοσίωση, όπως αρμόζει στις περιστάσεις και στην θέση τους. 




Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Σοφολόγης Δημήτριος 

Ο Γεν. Γραμματέας
Τσαλίκης Δημήτριος 






Newsroom larisacitynews.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »