ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό


Σε πιο χαλαρό τέμπο ολοκληρώθηκε στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας, την Κυριακή (11/02) το πρωί, η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το Δευτεριάτικο παιχνίδι στο στάδιο Αλκαζάρ με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (12/02/18, 14.00) στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής ημέρας της Football League.


Ο προπονητής κ. Νίκος Θεοδοσιάδης μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή των Λαρισαίων για το συγκεκριμένο ματς.


Από την αποστολή θα απουσιάσει, ο Κώστας Σκούπρας, που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης καρτών, ενώ στους 19 παίκτες που πήρε μαζί του, ο Κατερινιώτης τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, συμπεριλαμβάνονται ο Άκης Σουλίδης, που αποθεραπεύτηκε πλήρως και επανέρχεται κανονικά, όπως και ο 18χρονος ταλαντούχος Θανάσης Κακάμης, για πρώτη φορά.


Οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν την Δευτέρα το πρωϊ στις 10.30 στην ταβέρνα "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη και κατόπιν θα μεταβούν στο στάδιο Αλκαζάρ.


Οι 19 "εκλεκτοί" του Θεοδοσιάδη για το παιχνίδι με την κρητική ομάδα είναι οι εξής:

Παϊτέρης (Τ), Φιρινίδης (Τ), Κακάμης, Ανδρέου Β., Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Μαυριάς, Chanawit, Κανούλας, Ανδρέου Ι.





Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »